Van Staveren levert twee Gouden Shell dealers

Shell tankstation Gooiseweg Noord en Shell tankstation Hattem (beide van Van Staveren) zijn Gouden Dealer van het vierde kwartaal in 2012 geworden in het Shell-programma “Mensen Maken het Verschil!”. Tevens presteert Shell Hattem over geheel 2012 goed met een uiteindelijke derde plaats.

Sinds april 2008 nemen de Nederlandse Shell stations deel aan “Mensen Maken het Verschil!”. Het is een internationaal programma onder de titel “People Make the Difference REAL!” (PMTDR). Er doen inmiddels 49 landen en ruim 16.000 Shell stations mee. In Nederland nemen ruim 300 Shell stations deel aan het Shell -programma. De top 5% van elk land behaalt de Gouden status die alleen mogelijk wordt gemaakt door goede scores, de motivatie én de voortdurende inspanningen van alle medewerkers op het station.

Passie en respect

Het programma Mensen Maken het Verschil! is een internationaal programma waarmee Shell de operatie, de service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt wil tillen. Het gaat om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, glimlachend het station verlaat.

Dit ondersteunt de centrale doelstelling van Shell om “de beste brandstof-retailer van de wereld te zijn en te blijven”. Het programma Mensen maken het verschil! bestaat uit 4 bouwstenen: Jouw Team, Jouw Vaardigheden, Jouw Prestaties en Jouw Succes.

Klantwaardering

De prestaties worden gemeten op alle aspecten van het tankstation. Bijvoorbeeld:  netheid op het voorterrein en in de shop, schone pompen en toiletten, wel of geen rijen bij de kassa’s, snelle afhandeling bij de balie, de beschikbaarheid van producten en promoties, klantvriendelijkheid, de inzet, het enthousiasme en de glimlach van de medewerkers. Shell heeft al een apart programma lopen waarmee het de klantwaardering test.

Shell Station Hattem

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van Staveren levert twee Gouden Shell dealers | TankPro.nl

Van Staveren levert twee Gouden Shell dealers

Shell tankstation Gooiseweg Noord en Shell tankstation Hattem (beide van Van Staveren) zijn Gouden Dealer van het vierde kwartaal in 2012 geworden in het Shell-programma “Mensen Maken het Verschil!”. Tevens presteert Shell Hattem over geheel 2012 goed met een uiteindelijke derde plaats.

Sinds april 2008 nemen de Nederlandse Shell stations deel aan “Mensen Maken het Verschil!”. Het is een internationaal programma onder de titel “People Make the Difference REAL!” (PMTDR). Er doen inmiddels 49 landen en ruim 16.000 Shell stations mee. In Nederland nemen ruim 300 Shell stations deel aan het Shell -programma. De top 5% van elk land behaalt de Gouden status die alleen mogelijk wordt gemaakt door goede scores, de motivatie én de voortdurende inspanningen van alle medewerkers op het station.

Passie en respect

Het programma Mensen Maken het Verschil! is een internationaal programma waarmee Shell de operatie, de service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt wil tillen. Het gaat om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar, zodat iedere klant, elke dag, glimlachend het station verlaat.

Dit ondersteunt de centrale doelstelling van Shell om “de beste brandstof-retailer van de wereld te zijn en te blijven”. Het programma Mensen maken het verschil! bestaat uit 4 bouwstenen: Jouw Team, Jouw Vaardigheden, Jouw Prestaties en Jouw Succes.

Klantwaardering

De prestaties worden gemeten op alle aspecten van het tankstation. Bijvoorbeeld:  netheid op het voorterrein en in de shop, schone pompen en toiletten, wel of geen rijen bij de kassa’s, snelle afhandeling bij de balie, de beschikbaarheid van producten en promoties, klantvriendelijkheid, de inzet, het enthousiasme en de glimlach van de medewerkers. Shell heeft al een apart programma lopen waarmee het de klantwaardering test.

Shell Station Hattem

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.