Toekomstperspectief voor Nederlandse tankstations

VIDEO- Dirk Huisman, student journalistiek, maakte voor het Windesheim Campusjournaal een reportage over het toekomstperspectief voor de Nederlandse tankstationbranche. Hieruit blijkt onder meer dat ondernemers die bereid zijn moedige keuzes te maken en creatief met hun tankshop omspringen wel degelijk bestaansrecht hebben.

De NOVE roept al rijden dat Nederland ongeveer 1000 tankstations te veel heeft. De BOVAG kijkt hier anders tegenaan. Volgens woordvoerder Ton Huyskens hebben zowel onbemande als bemande tankstations toekomstmogelijkheden.

Creatief

Centraal hierin staat het aanbod in de tankshop. Als daar creatief mee wordt omgegaan en de pomphouder bereid is om buiten de platgetreden paden te gaan, ligt er wel degelijk een fundament voor de toekomst, aldus Huyskens.

Lees ook: Pomphouder denkt helemaal niet aan stoppen

Bekijk hieronder de video

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.