Ruud van Munster Multi Energy

Ruud van Munster nieuwe directeur Multi Energy

Ruud van Munster is per 1 januari 2013 benoemd tot directeur van Multi Energy. Na een korte periode van werkoverdracht zal Jan Boon toetreden tot de Raad van Commissarissen van moederbedrijf Markeur.

Ruud van Munster (45) is ruim 2 jaar werkzaam bij Markeur waar hij startte als directeur marketing en later tevens directeur van Autoschadehuis werd. Sinds afgelopen zomer heeft Van Munster zich beziggehouden met de overname van 15 Esso stations en de voorbereidingen om als Esso Branded Wholesaler in Nederland aan de slag te gaan.

Shell

Van Munster brengt – met zijn onder andere 10 jaar (internationale) retailervaring bij Shell- de benodigde kennis en kunde in om de ambitieuze groeistrategie van Multi Energy de komende jaren in te vullen.

Multi Energy exploiteert een netwerk van 28 bemande en onbemande brandstofstations welke zich hoofdzakelijk in de Randstand bevinden.

Markeur

Markeur, opgericht in 1919 in Leiden, behoort tot een van de grootste mobiliteitsretailers in Nederland en heeft vijf divisies: Motorhuis (Autodealervestigingen), Multirent (Autoverhuurvestigingen), Autoschadehuis (Autoschadeherstelvestigingen), Multi Energy (Brandstofstations) en Multilease (Leasemaatschappij).

Markeur heeft 70 locaties en totaal zijn er circa 1200 medewerkers werkzaam.

Lees ook: Multi Energy gaat met Lekkerland in zee

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ruud van Munster nieuwe directeur Multi Energy | TankPro.nl
Ruud van Munster Multi Energy

Ruud van Munster nieuwe directeur Multi Energy

Ruud van Munster is per 1 januari 2013 benoemd tot directeur van Multi Energy. Na een korte periode van werkoverdracht zal Jan Boon toetreden tot de Raad van Commissarissen van moederbedrijf Markeur.

Ruud van Munster (45) is ruim 2 jaar werkzaam bij Markeur waar hij startte als directeur marketing en later tevens directeur van Autoschadehuis werd. Sinds afgelopen zomer heeft Van Munster zich beziggehouden met de overname van 15 Esso stations en de voorbereidingen om als Esso Branded Wholesaler in Nederland aan de slag te gaan.

Shell

Van Munster brengt – met zijn onder andere 10 jaar (internationale) retailervaring bij Shell- de benodigde kennis en kunde in om de ambitieuze groeistrategie van Multi Energy de komende jaren in te vullen.

Multi Energy exploiteert een netwerk van 28 bemande en onbemande brandstofstations welke zich hoofdzakelijk in de Randstand bevinden.

Markeur

Markeur, opgericht in 1919 in Leiden, behoort tot een van de grootste mobiliteitsretailers in Nederland en heeft vijf divisies: Motorhuis (Autodealervestigingen), Multirent (Autoverhuurvestigingen), Autoschadehuis (Autoschadeherstelvestigingen), Multi Energy (Brandstofstations) en Multilease (Leasemaatschappij).

Markeur heeft 70 locaties en totaal zijn er circa 1200 medewerkers werkzaam.

Lees ook: Multi Energy gaat met Lekkerland in zee

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.