Totalcard, tankpas

Total en Texaco gaan samen tankpas uitgeven

Total en Texaco zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van tankpassen. Nieuwe tankpashouders kunnen vanaf begin volgend jaar zowel bij Texaco als Total tankstations tanken. Met de samenwerking willen de maatschappijen nieuwe klantengroepen binnenhalen.

Total heeft in Nederland 325 tankstations en Texaco 429 (cijfers juni 2012). Daarvan liggen er 66 aan de snelweg.  Met de nieuwe tankpas kan de automobilist vanaf begin volgend jaar op al deze plekken tanken. “Dat is ook de voornaamste reden waarom we deze samenwerking zijn aangegaan”, laat woordvoerder Jan Willem den Boer van Total Nederland weten. “Een stuk schaalvergroting en daarmee de mogelijkheid om een nieuwe doelgroep aan te spreken.”

Testfase

De gezamenlijke tankpas zal begin volgend jaar worden uitgegeven en kan alleen door nieuwe tankpashouders worden gebruikt. Klanten met een oude tankpas kunnen nog niet bij beide maatschappijen tanken. “Het betreft een testfase. Voor een individueel geval zouden we een uitzondering kunnen maken”, aldus Den Boer die niet wil prijsgeven hoeveel tankpashouders Total op dit moment telt. “Dat is concurrentiegevoelige informatie.” Wat de kosten van de nieuwe tankpas zijn is nog onduidelijk.

Sterker

De samenwerking tussen Total en Texaco zal vooralsnog alleen op het gebied van tankpassen blijven, veronderstelt Den Boer. ” Met deze overeenkomst willen we sterker in de markt staan. We kijken toch altijd naar groeimogelijkheden binnen de markt en dit is er volgens ons één.”

Fred Kramer

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total en Texaco gaan samen tankpas uitgeven | TankPro.nl
Totalcard, tankpas

Total en Texaco gaan samen tankpas uitgeven

Total en Texaco zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van tankpassen. Nieuwe tankpashouders kunnen vanaf begin volgend jaar zowel bij Texaco als Total tankstations tanken. Met de samenwerking willen de maatschappijen nieuwe klantengroepen binnenhalen.

Total heeft in Nederland 325 tankstations en Texaco 429 (cijfers juni 2012). Daarvan liggen er 66 aan de snelweg.  Met de nieuwe tankpas kan de automobilist vanaf begin volgend jaar op al deze plekken tanken. “Dat is ook de voornaamste reden waarom we deze samenwerking zijn aangegaan”, laat woordvoerder Jan Willem den Boer van Total Nederland weten. “Een stuk schaalvergroting en daarmee de mogelijkheid om een nieuwe doelgroep aan te spreken.”

Testfase

De gezamenlijke tankpas zal begin volgend jaar worden uitgegeven en kan alleen door nieuwe tankpashouders worden gebruikt. Klanten met een oude tankpas kunnen nog niet bij beide maatschappijen tanken. “Het betreft een testfase. Voor een individueel geval zouden we een uitzondering kunnen maken”, aldus Den Boer die niet wil prijsgeven hoeveel tankpashouders Total op dit moment telt. “Dat is concurrentiegevoelige informatie.” Wat de kosten van de nieuwe tankpas zijn is nog onduidelijk.

Sterker

De samenwerking tussen Total en Texaco zal vooralsnog alleen op het gebied van tankpassen blijven, veronderstelt Den Boer. ” Met deze overeenkomst willen we sterker in de markt staan. We kijken toch altijd naar groeimogelijkheden binnen de markt en dit is er volgens ons één.”

Fred Kramer

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.