Truckwash, Rotonde tankstation, Schelluinen

Truckwash als laatste visitekaartje bij Rotonde tankstation

Rotonde tankstation Schelluinen aan de N216 heeft onlangs de laatste hand gelegd aan de nieuwbouwwerkzaamheden. Door de komst van Transportcentrum Schelluinen is het hele station op de schop genomen en als laatste is er ook een nieuwe truckwash geopend. Hiermee moet Rotonde volledig facilitair zijn voor vrachtwagens.

Door zijn grootte valt de nieuwe truckwash goed op. Het hoge gebouw heeft een eenvoudige, maar moderne uitstraling. De wasvoorziening staat op het onlangs uitgebreide tankstation van Rotonde. Het station is gebouwd eind jaren negentig. Maar met de komst van Transportcentrum Schelluinen werd het tijd om uit te breiden. 

Heipalen

Door de komst van zwaar vrachtverkeer is de ondergrond van het tankstation nu met heipalen verstevigd en is tevens een grote betonnen plaat aangelegd. Het station is verder uitgebreid met drie wasboxen, pompeilanden voor trucks, stofzuigers, bandenspanning en een truckwash. “Het was een flink karwei, maar het is echt een plaatje geworden,” zegt Wilma Aanen-Den Breejen van Rotonde Tankstations.

De mannen achter de truckwash zijn Bertus den Toom en Wim van Genderen. Bertus exploiteert de shop en Wim runt de truckwash. Wim heeft ervaring met het wassen van vrachtwagens. “Ik heb jaren in een truckwash gewerkt. Die stond goed bekend, maar sloot helaas zijn deuren. Toen heb ik op een kiepwagen gereden, maar wilde mijn oude werk weer doen. Het is zo fijn om zo’n wagen blinkend uit de truckwash te zien rijden”, zegt Van Genderen.

Facilitair ondersteunend

De truckwash ligt langs de N216 en is via afrit Gorinchem snel bereikbaar vanaf de A15. Door de nieuwe ontwikkelingen is het tankstation facilitair ondersteunend geworden voor het transportcentrum. De oude in- en uitritten zijn komen te vervallen en via de nieuwe rotonde op de provinciale weg is het tankstation op het bedrijventerrein goed bereikbaar. “We willen hier zoveel mogelijk diensten aanbieden. Een truckwash mag dan niet ontbreken, zeker niet op dit bedrijventerrein in een gebied waar veel transportbedrijven zijn,” aldus Wilma Aanen.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Truckwash als laatste visitekaartje bij Rotonde tankstation | TankPro.nl
Truckwash, Rotonde tankstation, Schelluinen

Truckwash als laatste visitekaartje bij Rotonde tankstation

Rotonde tankstation Schelluinen aan de N216 heeft onlangs de laatste hand gelegd aan de nieuwbouwwerkzaamheden. Door de komst van Transportcentrum Schelluinen is het hele station op de schop genomen en als laatste is er ook een nieuwe truckwash geopend. Hiermee moet Rotonde volledig facilitair zijn voor vrachtwagens.

Door zijn grootte valt de nieuwe truckwash goed op. Het hoge gebouw heeft een eenvoudige, maar moderne uitstraling. De wasvoorziening staat op het onlangs uitgebreide tankstation van Rotonde. Het station is gebouwd eind jaren negentig. Maar met de komst van Transportcentrum Schelluinen werd het tijd om uit te breiden. 

Heipalen

Door de komst van zwaar vrachtverkeer is de ondergrond van het tankstation nu met heipalen verstevigd en is tevens een grote betonnen plaat aangelegd. Het station is verder uitgebreid met drie wasboxen, pompeilanden voor trucks, stofzuigers, bandenspanning en een truckwash. “Het was een flink karwei, maar het is echt een plaatje geworden,” zegt Wilma Aanen-Den Breejen van Rotonde Tankstations.

De mannen achter de truckwash zijn Bertus den Toom en Wim van Genderen. Bertus exploiteert de shop en Wim runt de truckwash. Wim heeft ervaring met het wassen van vrachtwagens. “Ik heb jaren in een truckwash gewerkt. Die stond goed bekend, maar sloot helaas zijn deuren. Toen heb ik op een kiepwagen gereden, maar wilde mijn oude werk weer doen. Het is zo fijn om zo’n wagen blinkend uit de truckwash te zien rijden”, zegt Van Genderen.

Facilitair ondersteunend

De truckwash ligt langs de N216 en is via afrit Gorinchem snel bereikbaar vanaf de A15. Door de nieuwe ontwikkelingen is het tankstation facilitair ondersteunend geworden voor het transportcentrum. De oude in- en uitritten zijn komen te vervallen en via de nieuwe rotonde op de provinciale weg is het tankstation op het bedrijventerrein goed bereikbaar. “We willen hier zoveel mogelijk diensten aanbieden. Een truckwash mag dan niet ontbreken, zeker niet op dit bedrijventerrein in een gebied waar veel transportbedrijven zijn,” aldus Wilma Aanen.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.