exxonmobil

Topman ExxonMobil in Brussel vermoord

In Brussel is topman Nicholas Mockford van ExxonMobil zondagavond op straat doodgeschoten. Dat meldt de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. Een woordvoerder van het bedrijf wil alleen bevestigen dat een medewerker door een “zeer betreurenswaardig incident” om het leven is gekomen.

“Onze gedachten gaan uit naar familie, vrienden en nabestaanden”, aldus de woordvoerder. Het incident was niet werkgerelateerd wil hij alleen nog kwijt. Voor verdere details verwijst hij naar de politie.

Volgens de Vlaamse krant verliet Mockford samen met zijn vrouw een restaurant toen hij onder vuur genomen werd. Hij kreeg twee kogels in zijn hoofd en overleed volgens de krant op weg naar het ziekenhuis. Zijn vrouw werd geslagen. Getuigen zouden twee mannen hebben zien weglopen na de aanslag.

De politie is direct gestart met onderzoek en houdt alle opties open.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.