GTL Fuel3

BNR Nieuwsradio vanaf locaties Shell tankstations

BNR Nieuwsradio besteedt met de Mobility Week een week lang (24 t/m 28 september) extra aandacht aan het onderwerp mobiliteit. De uitzendingen van Humberto Tan’s Ochtendspits ( 06.00 tot 09.30 uur) programma vinden steeds plaats vanaf Shell tankstations op verschillende locaties in het land.

BNR heeft voor de gelegenheid een 16 meter lange Roadtruck ingezet met ingebouwde mobiele studio. Deze staat vijf ochtenden op een wisselende snelweglocatie.

Shell, de hoofdsponsor van de Mobility Week, wil haar visie op energievoorziening, mobiliteit en tankstations onder de aandacht brengen. Joris van Brussel, marketing manager Benelux en Frankrijk: “Behalve zuinig rijden tips aan de pomp bieden wij de automobilist via verschillende programma’s de mogelijkheid om de basisprincipes van brandstofefficiëntie beter te begrijpen.”

2theloo

“Daarnaast staat de klantbeleving op de Shell servicestations centraal en kunnen automobilisten naast tanken, rekenen op nieuwe innovatieve services zoals gratis WiFi, een ‘bakery’ met vers gebakken en belegde broodjes en een geheel nieuw toiletconcept in samenwerking met 2theloo”.

Ook via de ontwikkeling van brandstoffen, probeert Shell klanten bewust te maken om minder energie te verbruiken en de CO2-uitstoot te verlagen. “Iedereen kent waarschijnlijk FuelSave. En een belangrijke recente innovatie is de nieuwe brandstof Shell GTL Fuel, die bijdraagt aan een verbetering van de luchtkwaliteit in de grote steden”, aldus Joris van Brussel.

Van diesel naar GTL Fuel

De overgang van diesel naar Shell GTL Fuel vergt geen extra investering in de bestaande infrastructuur. De brandstof kan zonder aanpassingen worden gebruikt in voertuigen met een dieselmotor. Proeven bij afvalinzamelingsbedrijven en openbaar busvervoerders laten zien dat substantiële reducties in fijnstofemissies gerealiseerd worden door de toepassing van Shell GTL Fuel.

Shell geeft nadere invulling aan het thema Slimmere Mobiliteit en diversiteit van brandstoffen via initiatieven als de Shell Eco-Marathon, een wedstrijd waarbij studenten worden gestimuleerd na te denken over innovaties, techniek en duurzaamheid om daarmee een voertuig te bouwen dat zo ver mogelijk rijdt op een liter brandstof.

 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BNR Nieuwsradio vanaf locaties Shell tankstations | TankPro.nl
GTL Fuel3

BNR Nieuwsradio vanaf locaties Shell tankstations

BNR Nieuwsradio besteedt met de Mobility Week een week lang (24 t/m 28 september) extra aandacht aan het onderwerp mobiliteit. De uitzendingen van Humberto Tan’s Ochtendspits ( 06.00 tot 09.30 uur) programma vinden steeds plaats vanaf Shell tankstations op verschillende locaties in het land.

BNR heeft voor de gelegenheid een 16 meter lange Roadtruck ingezet met ingebouwde mobiele studio. Deze staat vijf ochtenden op een wisselende snelweglocatie.

Shell, de hoofdsponsor van de Mobility Week, wil haar visie op energievoorziening, mobiliteit en tankstations onder de aandacht brengen. Joris van Brussel, marketing manager Benelux en Frankrijk: “Behalve zuinig rijden tips aan de pomp bieden wij de automobilist via verschillende programma’s de mogelijkheid om de basisprincipes van brandstofefficiëntie beter te begrijpen.”

2theloo

“Daarnaast staat de klantbeleving op de Shell servicestations centraal en kunnen automobilisten naast tanken, rekenen op nieuwe innovatieve services zoals gratis WiFi, een ‘bakery’ met vers gebakken en belegde broodjes en een geheel nieuw toiletconcept in samenwerking met 2theloo”.

Ook via de ontwikkeling van brandstoffen, probeert Shell klanten bewust te maken om minder energie te verbruiken en de CO2-uitstoot te verlagen. “Iedereen kent waarschijnlijk FuelSave. En een belangrijke recente innovatie is de nieuwe brandstof Shell GTL Fuel, die bijdraagt aan een verbetering van de luchtkwaliteit in de grote steden”, aldus Joris van Brussel.

Van diesel naar GTL Fuel

De overgang van diesel naar Shell GTL Fuel vergt geen extra investering in de bestaande infrastructuur. De brandstof kan zonder aanpassingen worden gebruikt in voertuigen met een dieselmotor. Proeven bij afvalinzamelingsbedrijven en openbaar busvervoerders laten zien dat substantiële reducties in fijnstofemissies gerealiseerd worden door de toepassing van Shell GTL Fuel.

Shell geeft nadere invulling aan het thema Slimmere Mobiliteit en diversiteit van brandstoffen via initiatieven als de Shell Eco-Marathon, een wedstrijd waarbij studenten worden gestimuleerd na te denken over innovaties, techniek en duurzaamheid om daarmee een voertuig te bouwen dat zo ver mogelijk rijdt op een liter brandstof.

 

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.