AH to go

AHtoGo vormt geen concurrentie voor tankshop

De AHtoGo-shops die bij wegrestaurants zullen verrijzen vormen geen direct gevaar voor de shops van tankstations. Volgens de BETA is het assortiment dat de tankshops bieden zeer specifiek en gericht op de doelgroep. De BETA ziet de nieuwe AH’s langs de snelweg vooral als concurrent van de wegrestaurants zelf.

In september opent Ahold een AHtoGo bij AC Hotel Meerkerk aan de A27.  Autogrill , waaronder de AC restaurants vallen, heeft meerdere samenwerkingsverbanden met zogeheten conveniencewinkels voor de directe consumptie.

Domino’s Pizza , Burger King en zelfs de eerste Starbucks complementeren volgens Autogrill het aanbod. Een AhtoGo zal in dit concept prima passen, is de gedachte.

Esso

Overigens kondigde Ahold topman Dick Boer eerder dit jaar aan een samenwerking met een oliemaatschappij en de AHtoGo formule niet uit te sluiten, maar die constructie lijkt nu met de keuze voor wegrestaurants even op een laag pitje te staan.

In een recent verleden wekte Ahold al samen met Esso in het AhtoGo concept. Dat werd geen succes. In 2004 werd de stekker eruit getrokken waarop Esso de 11 AhtoGo vestigingen onder eigen vlag voortzette.

Lees ook: Ahold wil weer in tankstations verkopen

 

 

 

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AHtoGo vormt geen concurrentie voor tankshop | TankPro.nl
AH to go

AHtoGo vormt geen concurrentie voor tankshop

De AHtoGo-shops die bij wegrestaurants zullen verrijzen vormen geen direct gevaar voor de shops van tankstations. Volgens de BETA is het assortiment dat de tankshops bieden zeer specifiek en gericht op de doelgroep. De BETA ziet de nieuwe AH’s langs de snelweg vooral als concurrent van de wegrestaurants zelf.

In september opent Ahold een AHtoGo bij AC Hotel Meerkerk aan de A27.  Autogrill , waaronder de AC restaurants vallen, heeft meerdere samenwerkingsverbanden met zogeheten conveniencewinkels voor de directe consumptie.

Domino’s Pizza , Burger King en zelfs de eerste Starbucks complementeren volgens Autogrill het aanbod. Een AhtoGo zal in dit concept prima passen, is de gedachte.

Esso

Overigens kondigde Ahold topman Dick Boer eerder dit jaar aan een samenwerking met een oliemaatschappij en de AHtoGo formule niet uit te sluiten, maar die constructie lijkt nu met de keuze voor wegrestaurants even op een laag pitje te staan.

In een recent verleden wekte Ahold al samen met Esso in het AhtoGo concept. Dat werd geen succes. In 2004 werd de stekker eruit getrokken waarop Esso de 11 AhtoGo vestigingen onder eigen vlag voortzette.

Lees ook: Ahold wil weer in tankstations verkopen

 

 

 

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.