BP, tankstation

Tankstation wordt onbemand vanwege komst concurrentie

Pomphouder Roel Puyk van het BP-tankstation aan de Utrechtsestraatweg in Rhenen heeft er voor gekozen zijn bemande concept om te ruilen voor BP Express, het onbemande concept van BP. Hij ondervindt erg veel concurrentie van de komst van andere onbemande pompen.

Tegenover dagblad De Gelderlander verklaart Puyk meerdere redenen te hebben voor deze overgang. Een van de redenen is de komst van twee onbemande tankstations in de nabije omgeving van het BP-station van Puyk.

Onbemande pomp

Volgens de pomphouder is het voor een bemande pomp bijna ondoenlijk om met die twee onbemande pomps te concurreren. De komst van de onbemande concurrenten is echter niet de enige reden.

Bij het BP-tankstation is in november vorig jaar ook een overval gepleegd door drie mannen, waarbij een geldbedrag werd buitgemaakt. Daarnaast zijn er alleen dit jaar al vier inbraakpogingen geweest bij het tankstation.

De familie Puyk heeft het station aan de Utrechtsestraatweg al 63 jaar in bezit. De verbouwing van BP naar BP Express is nog in volle gang. Naar verwachting gaat de nieuwe BP Express eind deze week open.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation wordt onbemand vanwege komst concurrentie | TankPro.nl
BP, tankstation

Tankstation wordt onbemand vanwege komst concurrentie

Pomphouder Roel Puyk van het BP-tankstation aan de Utrechtsestraatweg in Rhenen heeft er voor gekozen zijn bemande concept om te ruilen voor BP Express, het onbemande concept van BP. Hij ondervindt erg veel concurrentie van de komst van andere onbemande pompen.

Tegenover dagblad De Gelderlander verklaart Puyk meerdere redenen te hebben voor deze overgang. Een van de redenen is de komst van twee onbemande tankstations in de nabije omgeving van het BP-station van Puyk.

Onbemande pomp

Volgens de pomphouder is het voor een bemande pomp bijna ondoenlijk om met die twee onbemande pomps te concurreren. De komst van de onbemande concurrenten is echter niet de enige reden.

Bij het BP-tankstation is in november vorig jaar ook een overval gepleegd door drie mannen, waarbij een geldbedrag werd buitgemaakt. Daarnaast zijn er alleen dit jaar al vier inbraakpogingen geweest bij het tankstation.

De familie Puyk heeft het station aan de Utrechtsestraatweg al 63 jaar in bezit. De verbouwing van BP naar BP Express is nog in volle gang. Naar verwachting gaat de nieuwe BP Express eind deze week open.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.