total, hoofdkantoor, parijs

Total kiest voor salarisdienstverlening van SD Worx

Total Nederland heeft voor het verwerken van de personeelsadministratie gekozen voor SD Worx.In totaal werken er 1.400 medewerkers bij Total Nederland en de aan haar gelieerde bedrijven.

De organisatie heeft veel verschillende bedrijfsonderdelen en zocht naar een oplossing die ondersteuning biedt bij HR, payroll, ESS en tijdsregistratie. Na een uitgebreide selectieprocedure kozen zij voor SD Worx.

Flexibiliteit

“Wij hebben er vertrouwen in dat SD Worx onze organisatie goed kan ondersteunen”, zegt Nathalie Baras, Human Resources & Legal Manager bij Total Nederland. “De flexibiliteit van het systeem sluit goed aan bij de wensen van Total. Ook op het gebied van opleidingenadministratie heeft SD Worx een oplossing geboden. Dit bespaart ons op termijn veel tijd, die we dan voor andere zaken in kunnen zetten.”

Doorvoeren

“Met Heli HR Portal zijn de medewerkers van Total zelf in staat veranderingen door te voeren of acties te starten”, zegt Jan-Henk van Bennekom, Sales Manager bij SD Worx Nederland. “Doordat de gegevens rechtstreeks worden verwerkt in de database van het personeelsinformatiesysteem Heli, worden het aantal administratieve handelingen en de kans op fouten gereduceerd.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.