Politiek en innovatie centraal op ledendag NOVE

Hebben politiek en innovatie wat met elkaar te maken? Wat de brandstofhandel betreft zijn er zeker raakvlakken. Immers, de politiek kan gunstige voorwaarden creëren waarbij innovatie gestimuleerd wordt. Van subsidies is de politiek, maar ook het bedrijfsleven steeds meer afkerig.

Op de Algemene ledenvergadering van NOVE komen politiek en innovatie samen. Vanuit de politiek geeft Tweede Kamerlid voor de VVD, Rene Leegte zijn visie op het energiebeleid in Nederland.

Toekomst

Margaret Hill, directeur van de Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie doet dit vanuit het perspectief van de major. Tot slot spreekt Wim de Ridder, hoogleraar toekomstonderzoek over de innovatie ontwikkelingen op energiegebied en de rol voor de zelfstandige brandstofondernemer. De NOVE algemene ledenvergadering is woensdag 23 mei.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.