Verhoog de Google ranking van uw website via TankPro.nl

Verhoog de vindbaarheid van uw website in Google en maak een link aan naar www.tankpro.nl. TankPro.nl plaatst dan een link terug naar uw bedrijf in de Bedrijvengids en daarmee verbetert u gratis uw vindbaarheid op internet.

Vraag uw webmaster om een linkje aan te maken naar www.tankpro.nl. Stuur de pagina URL van deze link plus uw adres gegevens naar redactie@tankpro.nl en wij plaatsen een gratis vermelding in de Bedrijvengids met link naar uw bedrijf.

Google merkt dat er door ons wordt gelinkt naar uw site. Hoe meer internet links naar uw bedrijf door websites met een hoge Google-waardering (zoals TankPro.nl), hoe hoger u op Google scoort als potentiële klanten op zoek zijn naar uw bedrijf.

Vraag ook uw collega’s een link op te nemen naar uw website en geef op uw beurt ook een link. Zo helpt u elkaar nog hoger te scoren in Google.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.