TankPro.nl nog overzichtelijker met nieuwe lay-out

TankPro.nl, het online vakblad voor de tankstationbranche, heeft een nieuwe lay-out. Zo wordt al het nieuws over de tankstationbranche nog duidelijker en overzichtelijker weergegeven voor de lezer. “De constante aanvoer van relevant nieuws, interviews en achtergrondverhalen krijgt in de nieuwe lay-out een prominente plaats”, zegt Joan Blaas van TankPro.nl.

Voortaan worden bovenaan de startpagina recent belangrijk nieuws uitgelicht. Dat gebeurt eveneens onderaan de pagina waar vier achtergrondverhalen en interviews als redactionele highlights zijn weergegeven. Zo blijven belangrijke nieuwsfeiten en achtergronden langer staan en zijn toegankelijker voor de lezers.

Interviews en achtergronden

Rechts op de pagina kunt u zien welke verhalen het meest zijn gelezen of waar de meeste reacties op zijn gegeven. Ook zijn hier de poll, de link met Facebook, de laatste adviesprijzen van brandstof en de Specials geplaatst. In de Specials komen de interviews met pomphouders en andere prominenten uit de tankstationbranche naar voren. Ook worden er video’s van beurzen en congressen getoond.

“TankPro.nl levert een zinvolle bijdrage aan professionals in de tankstationbranche. Met de nieuwe lay-out zijn de nieuws- en achtergrondverhalen nog toegankelijker”, aldus Blaas.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TankPro.nl nog overzichtelijker met nieuwe lay-out | TankPro.nl

TankPro.nl nog overzichtelijker met nieuwe lay-out

TankPro.nl, het online vakblad voor de tankstationbranche, heeft een nieuwe lay-out. Zo wordt al het nieuws over de tankstationbranche nog duidelijker en overzichtelijker weergegeven voor de lezer. “De constante aanvoer van relevant nieuws, interviews en achtergrondverhalen krijgt in de nieuwe lay-out een prominente plaats”, zegt Joan Blaas van TankPro.nl.

Voortaan worden bovenaan de startpagina recent belangrijk nieuws uitgelicht. Dat gebeurt eveneens onderaan de pagina waar vier achtergrondverhalen en interviews als redactionele highlights zijn weergegeven. Zo blijven belangrijke nieuwsfeiten en achtergronden langer staan en zijn toegankelijker voor de lezers.

Interviews en achtergronden

Rechts op de pagina kunt u zien welke verhalen het meest zijn gelezen of waar de meeste reacties op zijn gegeven. Ook zijn hier de poll, de link met Facebook, de laatste adviesprijzen van brandstof en de Specials geplaatst. In de Specials komen de interviews met pomphouders en andere prominenten uit de tankstationbranche naar voren. Ook worden er video’s van beurzen en congressen getoond.

“TankPro.nl levert een zinvolle bijdrage aan professionals in de tankstationbranche. Met de nieuwe lay-out zijn de nieuws- en achtergrondverhalen nog toegankelijker”, aldus Blaas.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.