Beste Total-tankstation staat in Voorhout

Het beste Total-tankstation van Nederland staat in Voorhout. Dat vindt althans Total zelf na een uitverkiezing tussen honderden tankstations van de Franse oliemaatschappij. Tankstation Schoonoord in Voorhout mag nu Nederland vertegenwoordigen bij de Europese Total-verkiezingen later deze maand in Parijs.

Total Schoonoord is dit jaar bekroond met een Platina Top Service award voor de geboden service en kwaliteit.

Hard werken

Pomphouder Ronald Boere: “Als klap op de vuurpijl hebben wij ook de Overall award gewonnen en gaan we dus naar Parijs. Na de pensionering van mijn vader Hans begin van dit jaar, is dit natuurlijk een prachtige kroon op zijn werk van de afgelopen 32 jaar. Of we in Parijs winnen of niet, de prestatie ”het beste Total tankstation van Nederland” hebben we alvast binnen. Daar werken we dan ook erg hard voor.”

Mysteryklanten

De onderdelen van Top Service zijn gebaseerd op de resultaten van bezoeken van mysteryklanten, klanttevredenheidsonderzoeken, klanten klachten en andere studies. Zij worden periodiek aangescherpt.

7000 Tankstations

Boere mag nu met zij team total Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het jaarlijkse COPA gala in Parijs, op 21 maart. Hier gaat de strijd tussen ruim 7000 Total stations vanuit heel Europa. Aan de hoofdprijs, de Golden COPA award, is een cheque van € 10.000 gekoppeld.

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Beste Total-tankstation staat in Voorhout”

Eric|29.03.12|17:39

Beste Tankpro

Total Schoonoord gefeliciteerd met het behaalde resultaat.
Het is met name te danken aan Monique Molenkamp die het station tot in de puntjes verzorgd.
Ook de rest van het shop personeel doet hun uiterste best.
Beetje jammer dat dit niet wordt vermeld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Beste Total-tankstation staat in Voorhout | TankPro.nl

Beste Total-tankstation staat in Voorhout

Het beste Total-tankstation van Nederland staat in Voorhout. Dat vindt althans Total zelf na een uitverkiezing tussen honderden tankstations van de Franse oliemaatschappij. Tankstation Schoonoord in Voorhout mag nu Nederland vertegenwoordigen bij de Europese Total-verkiezingen later deze maand in Parijs.

Total Schoonoord is dit jaar bekroond met een Platina Top Service award voor de geboden service en kwaliteit.

Hard werken

Pomphouder Ronald Boere: “Als klap op de vuurpijl hebben wij ook de Overall award gewonnen en gaan we dus naar Parijs. Na de pensionering van mijn vader Hans begin van dit jaar, is dit natuurlijk een prachtige kroon op zijn werk van de afgelopen 32 jaar. Of we in Parijs winnen of niet, de prestatie ”het beste Total tankstation van Nederland” hebben we alvast binnen. Daar werken we dan ook erg hard voor.”

Mysteryklanten

De onderdelen van Top Service zijn gebaseerd op de resultaten van bezoeken van mysteryklanten, klanttevredenheidsonderzoeken, klanten klachten en andere studies. Zij worden periodiek aangescherpt.

7000 Tankstations

Boere mag nu met zij team total Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het jaarlijkse COPA gala in Parijs, op 21 maart. Hier gaat de strijd tussen ruim 7000 Total stations vanuit heel Europa. Aan de hoofdprijs, de Golden COPA award, is een cheque van € 10.000 gekoppeld.

Auteur: Steven Don

1 reactie op “Beste Total-tankstation staat in Voorhout”

Eric|29.03.12|17:39

Beste Tankpro

Total Schoonoord gefeliciteerd met het behaalde resultaat.
Het is met name te danken aan Monique Molenkamp die het station tot in de puntjes verzorgd.
Ook de rest van het shop personeel doet hun uiterste best.
Beetje jammer dat dit niet wordt vermeld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.