Introductie energydrink TakeOff op nieuwe beurs Lekkerland

Groothandel Lekkerland houdt speciaal voor haar klanten op 4 en 5 maart een beurs in Utrecht: ‘Convenience in Actie ’12’.  Tijdens de beurs is tevens de officiële presentatie van de nieuwe energydrink Take Off van Lekkerland.

‘Convenience in Actie’12’ is bestemd voor klanten van Lekkerland. Het is de eerste keer dat de groothandel al haar klanten bijeen brengt middels een centraal evenement.

Food

Het evenement biedt naast heel veel scherpe activiteiten ook inspiratie voor de presentatie en optimalisatie van hun assortiment. Natuurlijk zullen ook de concepten van Lekkerland, waaronder Lekker op Weg, vertegenwoordigd zijn. Veel pomphouders zijn voor de food en non-food artikelen aangesloten bij Lekkerland met het Lekker op weg-concept.

Partijen

De beurs kent 74 exposanten uit de gehele branche. Christel Peeters van Lekkerland: “Alle grote spelers zijn op de beurs vertegenwoordigd. Phillip Morris, Nestlé, MARS, Haribo, Coca Cola, Spadel, Qizini, noem ze maar op.  We wilden eens alle partijen bij elkaar brengen en ook eens laten zien wat we in huis hebben.”

Take Off

Ook zal voor de gelegenheid het nieuwe energydrankje van Lekkerland worden gepresenteerd.”Momenteel is Take Off exclusief verkrijgbaar en de eerste resultaten zijn goed”, aldus Peeters.

Met Take Off wil Lekkerland een toevoeging bieden voor de totale groep energy dranken door de introductie van 2 smaakvarianten (Classic en Fruit mix).  Met de introductie van de fruit mix variant biedt Take Off een alternatief naast de reguliere energy smaak.

Idee

Naast de introductie van nieuwe producten kunnen deelnemers ook ideeën opdoen op het gebied van uitstalling en presentatie. De conveniencebeurs van Lekkerland is op 4 en 5 maart van 11.00 uur tot 18.00 uur en wordt gehouden in De Fabrique in Utrecht. Inschrijven via www.convenienceinactie.nl of kan onder de volgende link: trademarketingsupport@lekkerland.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Introductie energydrink TakeOff op nieuwe beurs Lekkerland | TankPro.nl

Introductie energydrink TakeOff op nieuwe beurs Lekkerland

Groothandel Lekkerland houdt speciaal voor haar klanten op 4 en 5 maart een beurs in Utrecht: ‘Convenience in Actie ’12’.  Tijdens de beurs is tevens de officiële presentatie van de nieuwe energydrink Take Off van Lekkerland.

‘Convenience in Actie’12’ is bestemd voor klanten van Lekkerland. Het is de eerste keer dat de groothandel al haar klanten bijeen brengt middels een centraal evenement.

Food

Het evenement biedt naast heel veel scherpe activiteiten ook inspiratie voor de presentatie en optimalisatie van hun assortiment. Natuurlijk zullen ook de concepten van Lekkerland, waaronder Lekker op Weg, vertegenwoordigd zijn. Veel pomphouders zijn voor de food en non-food artikelen aangesloten bij Lekkerland met het Lekker op weg-concept.

Partijen

De beurs kent 74 exposanten uit de gehele branche. Christel Peeters van Lekkerland: “Alle grote spelers zijn op de beurs vertegenwoordigd. Phillip Morris, Nestlé, MARS, Haribo, Coca Cola, Spadel, Qizini, noem ze maar op.  We wilden eens alle partijen bij elkaar brengen en ook eens laten zien wat we in huis hebben.”

Take Off

Ook zal voor de gelegenheid het nieuwe energydrankje van Lekkerland worden gepresenteerd.”Momenteel is Take Off exclusief verkrijgbaar en de eerste resultaten zijn goed”, aldus Peeters.

Met Take Off wil Lekkerland een toevoeging bieden voor de totale groep energy dranken door de introductie van 2 smaakvarianten (Classic en Fruit mix).  Met de introductie van de fruit mix variant biedt Take Off een alternatief naast de reguliere energy smaak.

Idee

Naast de introductie van nieuwe producten kunnen deelnemers ook ideeën opdoen op het gebied van uitstalling en presentatie. De conveniencebeurs van Lekkerland is op 4 en 5 maart van 11.00 uur tot 18.00 uur en wordt gehouden in De Fabrique in Utrecht. Inschrijven via www.convenienceinactie.nl of kan onder de volgende link: trademarketingsupport@lekkerland.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.