Bovag tankstations

Gratis WOZ-check voor tankstations

Pomphouders die lid zijn van de BOVAG kunnen dit jaar voor het eerst gebruik maken van de gratis WOZ (Waardering Onroerende Zaken)-check. De WOZ-waarde van het onroerend goed wordt bepaald door de gemeente. Met de check kan een eventueel verkeerd ingeschatte waarde worden aangevochten.

De WOZ-waarde is voor ondernemers belangrijk, omdat zowel de vennootschapsbelasting als de gemeentelijke belastingen worden bepaald aan de hand van de WOZ-waarde.

Bezwaar

QBOZ controleert speciaal voor BOVAG-leden de WOZ-waarden van al het onroerend goed dat de ondernemer in zijn of haar bezit heeft. Indien de WOZ- waarde te hoog is vastgesteld dient QBOZ namens de ondernemer een bezwaar in.

Wanneer de waarde naar beneden wordt bijgesteld, zijn de belastingvoordelen voor het BOVAG-lid. QBOZ verzoekt de gemeente om proceskostenvergoeding. De gemeente geeft ondernemers na ontvangst van de beschikking zes weken de tijd om bezwaar te maken.

Gebruik

Inmiddels hebben 250 BOVAG-leden aangegeven van de dienst gebruik te willen maken. Hieronder zijn 30 pomphouders. De WOZ-check kan nog tot 28 februari worden aangevraagd.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gratis WOZ-check voor tankstations | TankPro.nl
Bovag tankstations

Gratis WOZ-check voor tankstations

Pomphouders die lid zijn van de BOVAG kunnen dit jaar voor het eerst gebruik maken van de gratis WOZ (Waardering Onroerende Zaken)-check. De WOZ-waarde van het onroerend goed wordt bepaald door de gemeente. Met de check kan een eventueel verkeerd ingeschatte waarde worden aangevochten.

De WOZ-waarde is voor ondernemers belangrijk, omdat zowel de vennootschapsbelasting als de gemeentelijke belastingen worden bepaald aan de hand van de WOZ-waarde.

Bezwaar

QBOZ controleert speciaal voor BOVAG-leden de WOZ-waarden van al het onroerend goed dat de ondernemer in zijn of haar bezit heeft. Indien de WOZ- waarde te hoog is vastgesteld dient QBOZ namens de ondernemer een bezwaar in.

Wanneer de waarde naar beneden wordt bijgesteld, zijn de belastingvoordelen voor het BOVAG-lid. QBOZ verzoekt de gemeente om proceskostenvergoeding. De gemeente geeft ondernemers na ontvangst van de beschikking zes weken de tijd om bezwaar te maken.

Gebruik

Inmiddels hebben 250 BOVAG-leden aangegeven van de dienst gebruik te willen maken. Hieronder zijn 30 pomphouders. De WOZ-check kan nog tot 28 februari worden aangevraagd.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.