automaas shell tankstation

Auto Maas gaat 7 tankstations in ijltempo omkleuren

automaas shell tankstation

Auto Maas gaat nog voor de zomer 7 tankstations omkleuren in Shell (5) en Argos (2). De operatie is een direct gevolg van de aankoop van 6 tankstations in 2011. In totaal heeft Auto Maas nu 17 tankstations waarvan er 13 in eigen beheer worden geëxploiteerd.

Met de omkleuring is enige haast geboden. Auto Maas wil nog voor de zomer de tankstations onder hun nieuwe vlag openen. Met het project is een bedrag van 1,5 miljoen euro gemoeid.

Duurzaamheid

Tijdens de omkleuring van de stations wordt ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo krijgen de winkels energie-efficiëntere verlichting met zuinige armaturen en ook de TL reclameverlichting wordt vervangen door led-verlichting. Ook onder de luifels worden gasontladingslampen vervangen door led lampen. In de wasstraten is bewust gekozen voor energiezuinige apparatuur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.