Total

Tankstation verplaatst van stadshart naar kust

Het tankstation van Van Olst aan de Waagstraat in het centrum van Lelystad wordt verplaatst naar de kuststrook van het IJsselmeer. Ten noordoosten van Bataviastad krijgt de eigenaar een vervangende locatie compleet met shop en wasstraat. Het tankstation gaat de vlag van TOTAL voeren.

Het tankstation Van Olst moet wijken voor de nieuwe stadsontwikkeling van Lelystad. Volgens het Masterplan Stadshart is er voor een tankstation op deze locatie geen plaats meer. Om vandalisme te voorkomen is de sloop nu al gestart. De werkzaamheden zullen eind februari worden afgerond.

Bataviastad

De nieuwe locatie aan de N302 ten noordoosten van shopping-center Bataviastad is bouwrijp gemaakt. Door aanpassing van de provinciale weg zal het tankstation vanuit beide rijrichtingen goed te zijn bereiken. TOTAL is nu de bouw aan het voorbereiden. Verwacht wordt dat nog dit voorjaar wordt gestart met de bouw en het nieuwe tankstation binnen zes maanden operationeel is.

Auteur: Redactie

1 reactie op “Tankstation verplaatst van stadshart naar kust”

schaap|22.08.12|11:57

omdat ik geen contact met de eigenaar kan vinden hoop ik dat u mij wilt helpen met het volgende
kunt u mij het telefoonnummer geven van de eigenaar voor een sollicitatie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.