Shell wisselt spaarzegels in voor Bonus Miles

Shell gaat stoppen met haar spaarzegels. Vanaf 31 maart zullen de zegels overgaan in een nieuw spaarprogramma: Shell Bonus Miles. Dit op Airmiles gebaseerde spaarsysteem zal vanaf 16 januari bij ieder tankstation van Shell worden geïntroduceerd. Met het nieuwe spaarsysteem kunnen klanten nog sneller en meer sparen dan voorheen.

De introductie van het Shell Bonus Miles programma past binnen het verbeterde service concept van Shell. Zo keert dit jaar het Servicetanken terug bij diverse servicestations; worden de Shell winkels gerestyled en krijgen steeds meer Shell stations een ‘bakery’ met vers gebakken en belegde broodjes en vers gezette koffie. Bovendien wordt vanaf nu op de servicestations langs alle snelwegen gratis WiFi aangeboden en is er gestart met de uitrol van een geheel nieuw toiletconcept in samenwerking met 2theloo.

Waardering

Linda van Schaik, GM Retail BeNeLux & Frankrijk bij Shell: ‘We waarderen het dat zoveel mensen bij ons tanken en we willen laten zien dat onze klanten belangrijk voor ons zijn. Dat doen we door onze service verder te verbeteren en Shell Bonus Miles te introduceren, waarmee we iedere vaste klant meer gaan belonen.’ Met het nieuwe spaarsysteem kunnen klanten tevens sneller sparen voor artikelen of diensten die handig zijn voor de autogebruiker, zoals korting op Shell brandstof, een gratis wasbeurt of een kopje koffie.

Cadeau

Vanaf 16 januari 2012 krijgen Shell Bonus Miles en Air Miles kaarthouders in plaats van één Air Mile per twee liter nu één Air Mile per één liter brandstof. Het maakt niet uit welke brandstof gekocht wordt, voor alles geldt: één liter is één Air Mile. Indien meer dan 200 liter brandstof per kwartaal wordt getankt, krijgt iedere klant daarbovenop 50% Bonus Miles. Als meer dan 400 liter brandstof per kwartaal wordt afgenomen, krijgt de consument 100% Bonus Miles extra. Alle Shell Bonus Miles worden aan het eind van een kwartaal bijgeschreven. Daarnaast krijgt iedereen die een Shell Bonus Miles kaart aanvraagt direct 100 Bonus Miles cadeau.

Zegels

Het Shell Bonus Miles programma vervangt uiteindelijk de Shell zegels. Tot en met 31 maart aanstaande worden de zegels uitgegeven. Tot en met 31 december 2012 kunnen volle zegelkaarten bij Shell servicestations worden ingewisseld tegen de gebruikelijke voorwaarden.

Website

Naast het direct inwisselen op het servicestation, kan vanaf 16 januari de website www.tankbonusmiles.nl bezocht worden voor tijdelijke extra aanbiedingen. Zo kunnen met korting autobanden en dakkoffers aangeschaft worden bij de nieuwe mobiliteitspartners Kwik-Fit en Halfords. Daarnaast zijn ook de ANWB en YellowBrick nieuwe partners die extra voordeel voor Shell Bonus Miles en Air Miles kaarthouders bieden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

2 reacties op “Shell wisselt spaarzegels in voor Bonus Miles”

P.Wessels|14.01.12|11:53

leuke actie

poelstra|30.03.12|09:35

wat doe ik met niet volle spaarkaarten&

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.