Pomphouders starten actie tegen bellende klanten

Marlies en Jan van Langen van Esso-tankstation Van Langen in Schoorl hebben een actie opgezet tegen bellende klanten. Door middel van een simpel bordje naast de kassa wordt de klant er op geattendeerd dat bellen niet gewenst is.

Tegenover het Noordhollands Dagblad meldden de tankstationondernemers het zat te zijn om als oud vuil behandeld te worden door bellende klanten. Deze klanten gooiden vaak hun geld of creditcard op de balie om vervolgens bellend weg te lopen.’Het is vaak te gek voor woorden hoe sommige klanten je aan de balie negeren terwijl ze aan het bellen zijn. Onfatsoen ten top”, zegt een gepikeerde Jan van Langen. ‘Als ze toch blijven bellen dan loop ik gewoon zelf weg totdat ze klaar zijn.’

Bordje

Het bordje in de pompshop met daarop de tekst Heeft u een gsm aan uw oor, dan slaan we u over en gaan met de volgende klant door’ heeft al effect gehad. Tal van andere ondernemers in de regio hebben het initiatief overgenomen.

Filmpje

RAP Media is met het probleem van onfatsoenlijk bellen aan de balie bekend en heeft het volgende filmpje gemaakt dat pomphouders op hun videoscherm kunnen draaien.

Auteur: Steven Don

3 reacties op “Pomphouders starten actie tegen bellende klanten”

Matthijs|11.01.12|15:05

RAP Media heeft een kant-en-klaar spotje in de bibliotheek staan met het verzoek niet te bellen aan de kassa. Kan worden geactiveerd op de inlogpagina in de categorie ‘mededelingen’.

Johan1961|11.01.12|21:23

Goede actie.
Ik was laatst in een winkel in Maastricht waar ook een bordje op de toonbank stond met de tekst: IVM UW PRIVACY WILLEN WIJ U NIET STOREN TIJDENS UW TELEFFONGESPREK EN HELPEN WIJ GRAAG EERST DE VOLGENDE KLANT

Een goude QUOTE toch.?

Karin|12.01.12|13:57

Wat een goed idee, voor de tekst die Johan1961 schreef vind ik een hele goede !!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Pomphouders starten actie tegen bellende klanten | TankPro.nl

Pomphouders starten actie tegen bellende klanten

Marlies en Jan van Langen van Esso-tankstation Van Langen in Schoorl hebben een actie opgezet tegen bellende klanten. Door middel van een simpel bordje naast de kassa wordt de klant er op geattendeerd dat bellen niet gewenst is.

Tegenover het Noordhollands Dagblad meldden de tankstationondernemers het zat te zijn om als oud vuil behandeld te worden door bellende klanten. Deze klanten gooiden vaak hun geld of creditcard op de balie om vervolgens bellend weg te lopen.’Het is vaak te gek voor woorden hoe sommige klanten je aan de balie negeren terwijl ze aan het bellen zijn. Onfatsoen ten top”, zegt een gepikeerde Jan van Langen. ‘Als ze toch blijven bellen dan loop ik gewoon zelf weg totdat ze klaar zijn.’

Bordje

Het bordje in de pompshop met daarop de tekst Heeft u een gsm aan uw oor, dan slaan we u over en gaan met de volgende klant door’ heeft al effect gehad. Tal van andere ondernemers in de regio hebben het initiatief overgenomen.

Filmpje

RAP Media is met het probleem van onfatsoenlijk bellen aan de balie bekend en heeft het volgende filmpje gemaakt dat pomphouders op hun videoscherm kunnen draaien.

Auteur: Steven Don

3 reacties op “Pomphouders starten actie tegen bellende klanten”

Matthijs|11.01.12|15:05

RAP Media heeft een kant-en-klaar spotje in de bibliotheek staan met het verzoek niet te bellen aan de kassa. Kan worden geactiveerd op de inlogpagina in de categorie ‘mededelingen’.

Johan1961|11.01.12|21:23

Goede actie.
Ik was laatst in een winkel in Maastricht waar ook een bordje op de toonbank stond met de tekst: IVM UW PRIVACY WILLEN WIJ U NIET STOREN TIJDENS UW TELEFFONGESPREK EN HELPEN WIJ GRAAG EERST DE VOLGENDE KLANT

Een goude QUOTE toch.?

Karin|12.01.12|13:57

Wat een goed idee, voor de tekst die Johan1961 schreef vind ik een hele goede !!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.