avia

Avia Marees wil recreatie en tankstation combineren

Avia Marees wil langs de N248 tussen Korte Ruigeweg en De Stolpen bij Schagerbrug een nieuw tankstation realiseren, waarbij een tankbeurt gecombineerd kan worden met de nodige recreatie.

Onder die recreatie vallen dan onder meer een winkel van Boerenbond en activiteiten als de verhuur van kano’s en bootjes. Ook zou er een wasstraat bij het tankstation moeten komen, net als een aantal camperplaatsen.

Tankstation

Volgens het Noordhollands Dagblad staat het college van de gemeente Zijpe niet onwelwillend tegenover het voorstel. Omdat het plan echter niet past binnen de provinciale bestemmingsplannen voor bouwen in het buitengebied, is een aanpassing vereist.

De gemeente denkt echter dat de provincie toestemming zal geven, omdat er ook twee tankstations in de buurt van de nieuwe locatie (de tankstations aan de Stolperweg (Schagerbrug) en de Ketelduinweg (Petten)) gesaneerd zullen worden. Daarom is het benodigde voorontwerp-bestemmingsplan gewoon ter inzage gelegd.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Avia Marees wil recreatie en tankstation combineren | TankPro.nl
avia

Avia Marees wil recreatie en tankstation combineren

Avia Marees wil langs de N248 tussen Korte Ruigeweg en De Stolpen bij Schagerbrug een nieuw tankstation realiseren, waarbij een tankbeurt gecombineerd kan worden met de nodige recreatie.

Onder die recreatie vallen dan onder meer een winkel van Boerenbond en activiteiten als de verhuur van kano’s en bootjes. Ook zou er een wasstraat bij het tankstation moeten komen, net als een aantal camperplaatsen.

Tankstation

Volgens het Noordhollands Dagblad staat het college van de gemeente Zijpe niet onwelwillend tegenover het voorstel. Omdat het plan echter niet past binnen de provinciale bestemmingsplannen voor bouwen in het buitengebied, is een aanpassing vereist.

De gemeente denkt echter dat de provincie toestemming zal geven, omdat er ook twee tankstations in de buurt van de nieuwe locatie (de tankstations aan de Stolperweg (Schagerbrug) en de Ketelduinweg (Petten)) gesaneerd zullen worden. Daarom is het benodigde voorontwerp-bestemmingsplan gewoon ter inzage gelegd.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.