Argos Oil bouwt nieuwe terminals

Argos Oil heeft Verwater uit Hoogvliet aangesteld om de terminal-capaciteit in Rotterdam uit te breiden. Het project. Tankput 18,  behelst een totale capaciteit van 200.000 m³ en is inclusief alle werkzaamheden buiten de tankput.

De eerste paal voor de fundering wordt medio maart 2012 geplaatst en het gehele project moet zijn afgerond in augustus 2013.

Uitbreiding

Roland Pechtold, CEO van Argos Terminals BV: “De bouw van Tankput 18 is een uitbreiding van de bestaande terminal in Rotterdam. De omvang van het werk bestaat voornamelijk uit Tank Bouw, Civiel, E & I en Piping activiteiten. Daarnaast wordt er een nieuwe steiger ontworpen en gebouwd. Hiermee komen onze groeiplannen weer een stap dichterbij.’

Terminals

Argos Terminals, met een marktaandeel van 8% de op drie na grootste onafhankelijke terminal operator in de haven van Rotterdam, heeft ambitieuze plannen voor de verdere ontwikkeling van haar tankterminals. De terminal aan de 2e Petroleumhaven in Rotterdam Pernis heeft momenteel een oppervlakte van 50 hectare en een 650.000 m³ grote opslagcapaciteit voor uiteenlopende olieproducten. De opslagcapaciteit wordt in de komende jaren uitgebreid tot circa 1.500.000 m³.
Onderwerpen: , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Argos Oil bouwt nieuwe terminals | TankPro.nl

Argos Oil bouwt nieuwe terminals

Argos Oil heeft Verwater uit Hoogvliet aangesteld om de terminal-capaciteit in Rotterdam uit te breiden. Het project. Tankput 18,  behelst een totale capaciteit van 200.000 m³ en is inclusief alle werkzaamheden buiten de tankput.

De eerste paal voor de fundering wordt medio maart 2012 geplaatst en het gehele project moet zijn afgerond in augustus 2013.

Uitbreiding

Roland Pechtold, CEO van Argos Terminals BV: “De bouw van Tankput 18 is een uitbreiding van de bestaande terminal in Rotterdam. De omvang van het werk bestaat voornamelijk uit Tank Bouw, Civiel, E & I en Piping activiteiten. Daarnaast wordt er een nieuwe steiger ontworpen en gebouwd. Hiermee komen onze groeiplannen weer een stap dichterbij.’

Terminals

Argos Terminals, met een marktaandeel van 8% de op drie na grootste onafhankelijke terminal operator in de haven van Rotterdam, heeft ambitieuze plannen voor de verdere ontwikkeling van haar tankterminals. De terminal aan de 2e Petroleumhaven in Rotterdam Pernis heeft momenteel een oppervlakte van 50 hectare en een 650.000 m³ grote opslagcapaciteit voor uiteenlopende olieproducten. De opslagcapaciteit wordt in de komende jaren uitgebreid tot circa 1.500.000 m³.
Onderwerpen: , ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.