Ecomobiel twee keer zo groot in Ahoy

De vierde editie van Ecomobiel vindt volgend jaar plaats op 9 & 10 oktober wederom in Ahoy Rotterdam. Dat heeft 54Events, de organisatie achter Ecomobiel bekend gemaakt. De vakbeurs voor duurzame mobiliteit gaat flink groeien. Naast Hal 1 (10.000 m2)  zijn ook Hal 2 en 3 vastgelegd.

Met deze keuze blijft Ecomobiel voor het eerst sinds haar bestaan twee jaar achter elkaar op dezelfde locatie. Beursmanager Gerben Bierbooms licht de keuze toe: “We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt waardoor we noodgedwongen naar een steeds grotere locatie moesten. Enerzijds was dit een goed teken maar anderzijds moesten we steeds het wiel opnieuw uitvinden. Ahoy kan Ecomobiel qua ruimte voorlopig nog goed hebben, waardoor we nu eerst verder kunnen werken aan de perfectionering van het evenement, rekening houdend met de ervaringen van vorig jaar.”

Testparcours

De opzet zal vergelijkbaar zijn met de voorgaande editie. Opnieuw wordt 10.000 m2 in hal 1 gevuld, ligt er een testparcours en zijn er verschillende workshops te bezoeken. De organisatie verwacht dat er netto meer meters benut zullen worden door het efficiënter inrichten van de locatie. Dat is nodig, omdat ook nu al veel interesse is vanuit nieuwe deelnemers  die zich op Ecomobiel willen presenteren.

Ruimte

Naast hal 1 heeft 54Events op 9 & 10 oktober ook hal 2 en 3 in AHOY vastgelegd voor 2012. De twee extra hallen van nog eens zo’n 7.500 vierkante meter zijn vastgelegd om ruimte te creëren en  nieuwe concepten te lanceren die Ecomobiel als vakbeurs versterken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.