Ophef over nieuw tankstation op Grote Markt Zwolle

In Zwolle is enige ophef ontstaan over het voornemen van tankstationketen  Firezone om middenin het centrum een onbemand tankstation te openen. Dat zou aanstaande zaterdag al moeten gebeuren. Ondanks dat iedereen aan zijn klompen kan aanvoelen dat het hier een publiciteitsstunt betreft, maken veel Zwollenaren zich zorgen.

In een persbericht dat afgelopen dinsdag uitging laat Firezone weten dat het honderdste tankstation van de keten zaterdag 10 december om 16.00 uur op de Grote Markt in Zwolle door Piet Paulusma wordt geopend.

Weblog

Meteen na dit bericht klommen Zwollenaren op verschillende weblogs in de pen. ‘Een tankstation op de Grote Markt. Dan maak ik me ernstig zorgen over de veiligheid van mijn kinderen’, vraagt een verontruste moeder zich af. Of : ‘Als een mega kermisattractie daar op de Grote Markt kan, dan kan een tankstation toch ook? en dan meteen maar een carwash in de Grote Kerk, alles moet toch kunnen in Zwolle?’

Stunt

Maar de meesten begrijpen dat het hier een publiciteitsstunt betreft: ‘Goede publiciteitsstunt want: een ‘openingsactie’ op de Grote Markt wil toch niet zeggen dat er ook een tankstation geplaatst wordt? Of ben ik nou gek….’

Directeur Peter Groen van Firezone moet wel lachen om alle ophef. Hij blijft overigens stug volhouden dat er zaterdag een tankstation op de Grote Markt zal verrijzen. Maar in welke vorm laat hij in het midden. “Ik ben blij dat er zoveel over wordt gesproken. Dat is goed voor Firezone.”

Wat wel zeker is dat Firezone een echt tankstation gaat openen naast de plaatselijke MacDonalds.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ophef over nieuw tankstation op Grote Markt Zwolle | TankPro.nl

Ophef over nieuw tankstation op Grote Markt Zwolle

In Zwolle is enige ophef ontstaan over het voornemen van tankstationketen  Firezone om middenin het centrum een onbemand tankstation te openen. Dat zou aanstaande zaterdag al moeten gebeuren. Ondanks dat iedereen aan zijn klompen kan aanvoelen dat het hier een publiciteitsstunt betreft, maken veel Zwollenaren zich zorgen.

In een persbericht dat afgelopen dinsdag uitging laat Firezone weten dat het honderdste tankstation van de keten zaterdag 10 december om 16.00 uur op de Grote Markt in Zwolle door Piet Paulusma wordt geopend.

Weblog

Meteen na dit bericht klommen Zwollenaren op verschillende weblogs in de pen. ‘Een tankstation op de Grote Markt. Dan maak ik me ernstig zorgen over de veiligheid van mijn kinderen’, vraagt een verontruste moeder zich af. Of : ‘Als een mega kermisattractie daar op de Grote Markt kan, dan kan een tankstation toch ook? en dan meteen maar een carwash in de Grote Kerk, alles moet toch kunnen in Zwolle?’

Stunt

Maar de meesten begrijpen dat het hier een publiciteitsstunt betreft: ‘Goede publiciteitsstunt want: een ‘openingsactie’ op de Grote Markt wil toch niet zeggen dat er ook een tankstation geplaatst wordt? Of ben ik nou gek….’

Directeur Peter Groen van Firezone moet wel lachen om alle ophef. Hij blijft overigens stug volhouden dat er zaterdag een tankstation op de Grote Markt zal verrijzen. Maar in welke vorm laat hij in het midden. “Ik ben blij dat er zoveel over wordt gesproken. Dat is goed voor Firezone.”

Wat wel zeker is dat Firezone een echt tankstation gaat openen naast de plaatselijke MacDonalds.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.