sakko

Sakko breidt netwerk onbemande tankstations uit

Brandstofleverancier Sakko Commercial uit Bergen op Zoom gaat zijn netwerk aan onbemande tankstations verder uitbreiden. De focus ligt daarbij op Zuidwest Nederland. Inmiddels heeft het bedrijf zijn eerste vier tankstations geopend. In 2012 moeten daar nog eens zes bijkomen.

Sakko lijkt een relatief nieuwe speler op de tankstation-markt maar bestaat al meer dan 100 jaar. Het heeft een eigen brandstofdepot en voorziet de regio sinds jaar en dag van diesel, gasolie en benzine. Tot 2005 had het 88 tankstations onder zijn hoede (AVIA en Shell). Dat netwerk werd verkocht en nu stort het bedrijf zich op de onbemande stations.

Actief

Sakko heeft nu vier tankstations in Oostvoorne, Middelharnis, Hellevoetsluis, Hoogerheide en is drastisch op zoek naar nieuwe locaties. Met name wordt gekeken naar  locaties op bedrijventerreinen, bij supermarkten of bij op- en afritten van snelwegen. Het bedrijf is zeer actief in het werven van nieuwe klanten en gaat naar bedrijven toe om de tankpas aan te bieden en contracten af te sluiten.

Groeien

Bedoeling is dat Sakko in Zuidwest Nederland blijft groeien. Hiertoe zijn al zes contracten getekend voor nieuwe locaties in 2012. Het uiteindelijke streven van Sakko is een netwerk van tussen de 20 en 30 onbemande tankstations.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sakko breidt netwerk onbemande tankstations uit | TankPro.nl
sakko

Sakko breidt netwerk onbemande tankstations uit

Brandstofleverancier Sakko Commercial uit Bergen op Zoom gaat zijn netwerk aan onbemande tankstations verder uitbreiden. De focus ligt daarbij op Zuidwest Nederland. Inmiddels heeft het bedrijf zijn eerste vier tankstations geopend. In 2012 moeten daar nog eens zes bijkomen.

Sakko lijkt een relatief nieuwe speler op de tankstation-markt maar bestaat al meer dan 100 jaar. Het heeft een eigen brandstofdepot en voorziet de regio sinds jaar en dag van diesel, gasolie en benzine. Tot 2005 had het 88 tankstations onder zijn hoede (AVIA en Shell). Dat netwerk werd verkocht en nu stort het bedrijf zich op de onbemande stations.

Actief

Sakko heeft nu vier tankstations in Oostvoorne, Middelharnis, Hellevoetsluis, Hoogerheide en is drastisch op zoek naar nieuwe locaties. Met name wordt gekeken naar  locaties op bedrijventerreinen, bij supermarkten of bij op- en afritten van snelwegen. Het bedrijf is zeer actief in het werven van nieuwe klanten en gaat naar bedrijven toe om de tankpas aan te bieden en contracten af te sluiten.

Groeien

Bedoeling is dat Sakko in Zuidwest Nederland blijft groeien. Hiertoe zijn al zes contracten getekend voor nieuwe locaties in 2012. Het uiteindelijke streven van Sakko is een netwerk van tussen de 20 en 30 onbemande tankstations.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.