Q8

Europees hoofdkantoor Q8 naar Den Haag

Q8

Het Europese hoofdkantoor van Q8 komt naar Den Haag. De staatsoliemaatschappij van Koeweit wordt gevestigd aan de Schenkkade.

Kuwait (Q8) Petroleum maakte begin dit jaar al bekend dat ze zich in Nederland wilde vestigen. De producten worden onder de naam Q8 verkocht. Het bedrijf beschikt over de derde grootste oliereserve van de wereld en heeft onder meer een raffinaderij in Rotterdam.

Oliegigant

Wethouder Henk Kool van economie is blij met de komst van Q8. “We zijn buitengewoon verguld met de keuze van deze oliegigant voor Den Haag. De vestiging van Q8 betekent een versterking van het bestaande energiecluster in de Haagse regio. Maar de komst van het bedrijf zegt ook iets over de aantrekkelijkheid van Den Haag als vestigingsplaats”, zegt hij bij de stadsomroep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.