Boevenvangen.nl, stickerpakket, tankstation, benzinedief

Minder benzinedieven door Boevenvangen.nl stickerpakket

AMSTERDAM – Boevenvangen.nl levert stickerpakketten aan tankstations met daarop de tekst:  “Bezinedieven opgelet! Wij hebben camera’s. Als u hier tankt zonder te betalen geeft u toestemming om beelden te plaatsen op Boevenvangen.nl” . Deelnemende bedrijven mogen beelden plaatsen op Boevenvangen.nl. Bij een pilotproject is gebleken dat diefstal op deze manier met 90% afnam.

De juridische consequenties van het plaatsen van foto’s van benzinedieven zijn voor Boevenvangen.nl, zo meldt het bedrijf.

Tankstation

De Boevenvangen.nl preventiepakketten zijn een vervolg op een succesvolle pilot met drie tankstations in de regio Zaanstreek-Waterland.  Bij de tankstations was veel overlast van benzinedieven. Door stickers op de perrons te plakken met daarop de waarschuwing dat dieven getoond zouden worden in het opsporingsprogramma Ter Plaatse, het opsporingsprogramma van RTV NH, nam het aantal benzinedieven met 90% af.

Boevenvangen.nl maakt dit preventiemiddel nu beschikbaar voor alle winkels en benzinestations in Nederland. Bedrijven die het pakket kopen krijgen stickers en posters met daarop bovengenoemde tekst. Het Boevenvangen preventiepakket is een product van Bonovox Producties.

Voor voorbeelden van de pakketten: shop.boevenvangen.nl  

Onderwerpen: ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.