Hoger rendement tankstations door samenwerking

Tankstationhouders kunnen een hoger rendement halen als ze vaker specifieke gegevens van hun bedrijf uitwisselen met collega’s. Dat is althans de gedachte achter het elektronische systeem FuelPortal van Extendas.

Extendas is gespecialiseerd in administratieve en logistieke oplossingen voor tankstations en de oliehandel. Het bedrijf ontwikkelde het programma FuelOffice dat onder meer het elektronisch factureren voor de branche op de kaart heeft gezet. Meer dan duizend pomphouders maken nu gebruik van FuelOffice.

FuelOffice

FuelPortal kan aan het bestaande programma FuelOffce worden gekoppeld. De bedoeling is dat zoveel mogelijke data-verkeer tussen pomphouders wordt uitgewisseld.

Met deze gegevens kan de pomphouder verregaande beslissingen nemen over bedrijfsvoering, assortiment en prijsbeleid.

Samenwerking

Bovendien kan er een samenwerking worden opgestart die vervolgens weer tot extra rendement kan leiden. Daarbij is wel van belang dat er zo veel mogelijk tankstationhouders aan FuelPortal zijn gekoppeld.

Voor de klant biedt het systeem de mogelijkheid om zelf elektronische facturen op te halen en tank-overzichten op maat samen te stellen.

Fred Kramer

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.