BP

Mokobouw sluit 7-jarig contract met BP Nederland

Mokobouw en BP Nederland hebben een 7-jarig contract gesloten voor het installeren en onderhouden van betaalsystemen op alle stations van BP in Nederland. De twee partijen werken al jaren samen, maar hebben hiermee de samenwerking uitgebreid.

Als het gaat om service en onderhoud aan pompen en elektronische tankniveau meetsystemen waren Mokobouw en BP Nederland al bij elkaar betrokken. In december 2009 kwam ook het kassaonderhoud bij Mokobouw terecht.

BP-kassasystemen

Dit was een gevolg van de overname van de tankstationactiviteiten van Infraspecials uit Ridderkerk door Mokobouw. Sinds die overname zijn medewerkers van Mokobouw Fuel Systems B.V. in Bergschenhoek bezig geweest met een modernisering van de BP-kassasystemen.

Die modernisering houdt onder meer in dat in nauwe samenspraak met BP en een Duitse softwareleverancier het zogenaamde RAP-sustain systeem gereed werd gemaakt voor de Nederlandse markt. De eerste BP-stations zijn reeds voorzien van dit systeem.

Landelijk netwerk

Dat BP Nederland nu weer voor Mokobouw heeft gekozen, komt onder meer door het landelijke netwerk van service-engineers en de verregaand geautomatiseerde service van Mokobouw. Daardoor kan het bedrijf voldoen aan de strenge eisen die BP Nederland stelt.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mokobouw sluit 7-jarig contract met BP Nederland | TankPro.nl
BP

Mokobouw sluit 7-jarig contract met BP Nederland

Mokobouw en BP Nederland hebben een 7-jarig contract gesloten voor het installeren en onderhouden van betaalsystemen op alle stations van BP in Nederland. De twee partijen werken al jaren samen, maar hebben hiermee de samenwerking uitgebreid.

Als het gaat om service en onderhoud aan pompen en elektronische tankniveau meetsystemen waren Mokobouw en BP Nederland al bij elkaar betrokken. In december 2009 kwam ook het kassaonderhoud bij Mokobouw terecht.

BP-kassasystemen

Dit was een gevolg van de overname van de tankstationactiviteiten van Infraspecials uit Ridderkerk door Mokobouw. Sinds die overname zijn medewerkers van Mokobouw Fuel Systems B.V. in Bergschenhoek bezig geweest met een modernisering van de BP-kassasystemen.

Die modernisering houdt onder meer in dat in nauwe samenspraak met BP en een Duitse softwareleverancier het zogenaamde RAP-sustain systeem gereed werd gemaakt voor de Nederlandse markt. De eerste BP-stations zijn reeds voorzien van dit systeem.

Landelijk netwerk

Dat BP Nederland nu weer voor Mokobouw heeft gekozen, komt onder meer door het landelijke netwerk van service-engineers en de verregaand geautomatiseerde service van Mokobouw. Daardoor kan het bedrijf voldoen aan de strenge eisen die BP Nederland stelt.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.