Avia Beddingwolde, tankstation

Avia Bellingwolde voortaan bij De Haan Minerale Oliën

Het Avia servicestation in Bellingwolde behoort met ingang van 1 juli behoort tot het netwerk van De Haan Minerale Oliën. Dit station zal het Avia-label blijven voeren. Avia Bellingwolde is het eerste tankstation van De Haan in de provincie Groningen.

De Haan Minerale Oliën is niet alleen bezig met uitbreiding. Ook vernieuwing staat op de agenda. Zo is 4 juli ook de BP-locatie aan de J.F. Kennedylaan 5 in Eindhoven heropend na een grondige verbouwing.

Tankstationnetwerk

De shop op de BP-locatie is onder meer vergroot. In juni breidde het tankstationnetwerk ook al uit en wel met het Esso servicestation Lijsterbesplein in Den Haag en het oude Autoradam Tankstation aan de Kweekgrasstraat in Almere. De Esso-vestiging blijft actief onder Esso, het station in Almere voert de formule van Haan.

De Haan Minerale Oliën B.V. maakt deel uit van de Hametha groep en exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. Bovendien levert De Haan Minerale Oliën via haar dochtermaatschappij Haan Fuelservice brandstoffen aan zelfstandige dealerstations.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Avia Bellingwolde voortaan bij De Haan Minerale Oliën | TankPro.nl
Avia Beddingwolde, tankstation

Avia Bellingwolde voortaan bij De Haan Minerale Oliën

Het Avia servicestation in Bellingwolde behoort met ingang van 1 juli behoort tot het netwerk van De Haan Minerale Oliën. Dit station zal het Avia-label blijven voeren. Avia Bellingwolde is het eerste tankstation van De Haan in de provincie Groningen.

De Haan Minerale Oliën is niet alleen bezig met uitbreiding. Ook vernieuwing staat op de agenda. Zo is 4 juli ook de BP-locatie aan de J.F. Kennedylaan 5 in Eindhoven heropend na een grondige verbouwing.

Tankstationnetwerk

De shop op de BP-locatie is onder meer vergroot. In juni breidde het tankstationnetwerk ook al uit en wel met het Esso servicestation Lijsterbesplein in Den Haag en het oude Autoradam Tankstation aan de Kweekgrasstraat in Almere. De Esso-vestiging blijft actief onder Esso, het station in Almere voert de formule van Haan.

De Haan Minerale Oliën B.V. maakt deel uit van de Hametha groep en exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. Bovendien levert De Haan Minerale Oliën via haar dochtermaatschappij Haan Fuelservice brandstoffen aan zelfstandige dealerstations.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.