Marco Schilder Groep, Ed van de Pol, Ondernemersprijs

Marco Schilder wint prijs voor beste ondernemer in Alkmaar

Marco Schilder, algemeen directeur van de Martin Schilder Groep, is uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar in Alkmaar. Hiervoor krijgt hij de ‘Van Alkmaar de Victorie Prijs’. Schilder kreeg deze week in het AZ stadion de meeste stemmen van de jury.

Schilder is blij met de onderscheiding en vindt dat deze eigenlijk alle medewerkers van de Martin Schilder Groep toekomt. “Het is een resultaat dat gezamenlijk is bereikt,” zegt hij op de website van het bedrijf. De onderneming heeft ongeveer 600 medewerkers.

Familiebedrijf

De jury roemde Schilder om de wijze waarop hij het familiebedrijf dagelijks leidt. Daarmee bouwt hij het begrip mobiliteit in Noord-Holland steeds verder uit en ook de innovatieve en duurzame manier van ondernemen van de Martin Schilder Groep.

De Martin Schilder Groep bestaat onder andere uit een Volkswagen dealer, de leasemaatschappij LeaseVisie en drie Q8 tankstations. Het bedrijf viert dit jaar het 75-jarige bestaan.

Ondernemers

De ‘Van Alkmaar de Victorie Prijs’ wordt jaarlijks uitgereikt door ondernemersorganisatie Ondernemend Alkmaar. De prijs is bedoeld als beloning voor ondernemers en bedrijven die het ondernemerschap een onderscheidende, stimulerende of innovatieve invulling geven.

De twee andere genomineerden in de categorie “Ondernemer van het Jaar” waren Gem Bot van Wadi Vastgoed BV en Theo van Velzen van het bedrijf Theo van Velzen Grondboortechniek en Grondbemaling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.