den hartog bv, afscheid, mensen

Den Hartog BV neemt afscheid van oud-directeur

Den Hartog BV, leverancier van motorbrandstoffen, heeft afgelopen zaterdag officieel afscheid genomen van oud-directeur Tom den Hartog. Hij leidde het bedrijf vijftig jaar. Zoon Dik den Hartog heeft hem opgevolgd.

In de aanwezigheid van klanten, leveranciers, personeel en familie prees Dik den Hartog het leiderschap van Tom den Hartog en diens waarde voor het bedrijf. Zo roemde hij het vernieuwend denken van de vertrekkende directeur en dat hij tijdig insprong op vernieuwingen in de markt, zoals bij de opkomst van LPG.

Hoogtepunten

Ook besprak Dik den Hartog de hoogtepunten van vijftig jaar leiderschap, zoals het uitbreiden van het bedrijf met tankstationnetwerk Autofood, dat zowel onbemande als bemande tankstations telt. Daarnaast noemde hij de bouw van een gloednieuw opslagdepot met een capaciteit van 23 miljoen liter en de samenwerking met ExxonMobil.

Het afscheid werd gekoppeld aan het ‘Fuels & Lubricants Event 2011’. Otto Nijdam, Marketing manager van ExxonMobil UK, Ierland en de Benelux, hield een presentatie over de ontwikkeling op het gebied van smeermiddelen. Nijdam vertelde dat deze ontwikkelingen werden geleid door ‘energy efficiency’. Dat wil zeggen dat met minder energie een betere prestatie moet worden neergezet.

Brandstofdepot

Na het officiële gedeelte konden de aanwezigen een kijkje nemen bij het brandstofdepot van Den Hartog. Daar was ook een tankschip afgemeerd dat ook was opengesteld voor het publiek. Ook was er een echte olifant, als verwijzing naar het logo van Den Hartog, waar mensen onder begeleiding een rondje op konden rijden.

Daarnaast konden aanwezigen hun kennis over smeermiddelen bijspijkeren. ExxonMobil had daarvoor onder andere een film klaargezet. Ook konden aanwezigen in een Formule1-simulatie rijden.

autofood, olifant, tankwagen

Linda Aarts

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.