BP, midsign

BP-loyaltyprogramma Freebees voortaan ook bij Sport 2000

Freebees, het spaarprogramma van BP, heeft een nieuwe partner. Voortaan kunnen Freebees punten ingewisseld worden bij de sportwinkels van Sport 2000.

Sport 2000 heeft in Nederland 110 winkels. Vanaf 8 juni wordt er en gezamelijke landelijke campagne gelanceerd om het nieuwe partnerschap onder de aandacht van de consument te brengen. Bij elke tankbeurt van minimaal 20 liter ontvangt de klant 20 extra Freebees.

Freebees

Een Freebee-spaarder spaart 1 Freebee (1 eurocent) per liter op een aparte Freebees pas. Dit kan bij 385 BP tankstations in Nederland. Daarnaast kunnen bij 130 tankstations ook Freebees op shop- en wasproducten gespaard worden. Sparen kan ook bij autoverhuurbedrijf Sixt.

Naast Sport 2000 kunnen Freebees ook ingewisseld worden bij Kijkshop, Free Record Shop en WeekendCompany.nl. Er is geen minimum dat afgeschreven dient te worden bij het gebruik van de Freebees pas. Momenteel zijn er meer dan een miljoen kaarthouders. BP ontwikkelde het Freebees spaarprogramma in 1997.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “BP-loyaltyprogramma Freebees voortaan ook bij Sport 2000”

J vd Niet|04.06.12|13:19

Kan ik mijn zegels nog inwisselen voor freewheel ?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.