Shell Station Fokko Meijer

Tankstation Doetinchem is beste Shell ter wereld

Het Shell tankstation Fokko Meijer aan de Havenstraat in Doetinchem is uitgeroepen tot het beste Shell station ter wereld in 2010. De prijs werd in Rome uitgereikt. De titel is de hoofdprijs van het wereldwijde programma ‘Mensen Maken het Verschil!’.

Het benzinestation kreeg eerder al de titel ‘Gouden Shell Station van Nederland’ toegewezen. Deze status wordt toegewezen aan de top vijf Shell tankstations van elk land. Afgelopen januari kreeg het station al de titel ‘Beste Shell van Nederland.’ Volgens Shell kunnen tankstations deze status halen door onder andere motivatie en voortdurende inspanningen van alle medewerkers.

Kwaliteit

Fokko Meijer noemt de titel ‘Global Single Site Retailer of the Year’ de kroon op jarenlang hard werken. “Dag in dag uit spannen we ons met hart en ziel in voor onze klanten,” zegt hij. “Er zijn wereldwijd ongeveer 40.000 Shell tankstations waarvan er 16.000 meestrijden om deze titel in het kwaliteitsprogramma ‘Mensen Maken het Verschil’.

“Dat we daar als allerbeste uit de bus komen geeft een heel bijzonder gevoel van trots.” Meijer zegt het winnen van deze prijs met de klanten van het tankstation te gaan vieren.

Klantvriendelijk

‘Mensen Maken het Verschil!’ is een wereldwijd programma. Hiermee wil Shell de operatie, service en klantgerichtheid op de Shell tankstations naar het hoogste niveau in de markt tillen. De medewerkers strijden daarbij om inzet, passie en respect voor de klant en voor elkaar.

300 Nederlandse Shell pompstations doen sinds april 2008 mee aan het internationale programma. In totaal doen er inmiddels 49 landen en ruim 16.000 tankstations mee.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.