Air-serv sluit contract met BP voor leveren luchtunits

Air-serv heeft onlangs een contract gesloten met BP. Op 144 locaties van BP komt een betaalde Air-serv luchtunit te staan voor het controleren van de bandenspanning. Het gaat om de COCO, COFO en Express locaties.

Air-serv is wereldwijd marktleider in het leveren van betaalde luchtunits. Alleen al in Nederland heeft het bedrijf 1500 apparaten geplaatst. Het bedrijf levert luchtklokken aan de zelfstandige tankstationondernemer,maar ook aan grote tankstationketens als Shell.

Service

“Wij voeren correctief onderhoud uit,” vertelt Piet Kruissen van Air-serv. “Dat betekent dat wij ons van tevoren al afvragen wat er kapot kan gaan. Als een bepaald onderdeel een levensduur heeft van twee jaar, moeten onze servicemonteurs dat vóór die twee jaar hebben vervangen.” Daarnaast kunnen de monteurs op afstand zien of er een storing is. Vaak zelfs voordat de pomphouder het in de gaten heeft.

Investeren

Air-serv investeert zelf in de luchtunits, dat hoeft een tankstationondernemer niet te doen. Ook zorgt het bedrijf voor de plaatsing, installatie en onderhoud. Het enige wat het tankstation moet leveren is een goede plaats en een stroomvoorziening. De opbrengst van de luchtunit wordt verdeeld tussen Air-serv en het tankstation.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Air-serv sluit contract met BP voor leveren luchtunits | TankPro.nl

Air-serv sluit contract met BP voor leveren luchtunits

Air-serv heeft onlangs een contract gesloten met BP. Op 144 locaties van BP komt een betaalde Air-serv luchtunit te staan voor het controleren van de bandenspanning. Het gaat om de COCO, COFO en Express locaties.

Air-serv is wereldwijd marktleider in het leveren van betaalde luchtunits. Alleen al in Nederland heeft het bedrijf 1500 apparaten geplaatst. Het bedrijf levert luchtklokken aan de zelfstandige tankstationondernemer,maar ook aan grote tankstationketens als Shell.

Service

“Wij voeren correctief onderhoud uit,” vertelt Piet Kruissen van Air-serv. “Dat betekent dat wij ons van tevoren al afvragen wat er kapot kan gaan. Als een bepaald onderdeel een levensduur heeft van twee jaar, moeten onze servicemonteurs dat vóór die twee jaar hebben vervangen.” Daarnaast kunnen de monteurs op afstand zien of er een storing is. Vaak zelfs voordat de pomphouder het in de gaten heeft.

Investeren

Air-serv investeert zelf in de luchtunits, dat hoeft een tankstationondernemer niet te doen. Ook zorgt het bedrijf voor de plaatsing, installatie en onderhoud. Het enige wat het tankstation moet leveren is een goede plaats en een stroomvoorziening. De opbrengst van de luchtunit wordt verdeeld tussen Air-serv en het tankstation.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.