rotonde tankstation schelluinen

Tankstation Rotonde in Schelluinen houdt kortingsacties

rotonde tankstation schelluinen

Het tankstation van Rotonde in Schelluinen houdt van 12 tot 23 mei promo-acties nu de wegwerkzaamheden aan de provinciale weg N216 zijn afgerond. Het tankstation geeft in die periode onder meer kortingen op brandstof tot 15 cent per liter.

Op een liter benzine zit in deze periode 12 cent korting. De korting voor een liter diesel is 10 cent en op LPG krijgen klanten 15 cent korting. Ook geeft het pompstation gratis koffie met een koek weg.

Korting

Verder kunnen automobilisten met hun tankbon een weekend cabrio rijden in een Fiat 500 winnen. De tankbonnen gaan in een olievat en na de actieperiode wordt één bon getrokken. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Auto Ames.

Rotonde wil met deze actie haar klanten bedanken voor het geduld tijdens de wegwerkzaamheden en de overlast die dat veroorzaakte. Veel automobilisten hebben de provinciale weg gemeden of moesten wachten voor een stoplicht.

Enthousiast

Het tankstation wordt op de eerste ochtend van de actie al goed bezocht. “Zowel de klanten als het personeel zijn enthousiast over de acties. Het is nu veel drukker dan voor de wegwerkzaamheden”, zegt Bernard van Houwelingen van Rotonde.

De wegwerkzaamheden waren nodig door de komst van het bedrijventerrein in Schelluinen. De provinciale weg werd vernieuwd en er is een rotonde geplaatst. De in- en uitrit van het tankstation moet daarop nog worden aangepast. Het station is echter weer goed bereikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.