meeting vergadering leden

Algemene Ledenvergadering Beta is op 24 mei in Vianen

Belangenvereniging Beta houdt de Algemene Ledenvergadering op dinsdagmiddag 24 mei in het Van der Valk hotel in Vianen. Hierbij worden alle actuele zaken binnen de tankstationbranche besproken.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de tabaksmarges, vermindering van de pin- en betaalkosten en de nieuwe CAO voor Tankstations en Wasbedrijven, waarvoor de onderhandelingen op 1 juni van start gaan.

Ledenavond

Voor ondernemers die op 24 mei niet kunnen, zijn er bijeenkomsten op dinsdagavond 17 mei in het Van der Valk hotel in Eindhoven en op donderdagavond 19 mei in Gasterij de Schildhoeve in Fluitenberg/Hoogeveen.

Het programma is op alle drie de bijeenkomsten hetzelfde, maar tijdens de algemene ledenvergadering komen ook de verenigingszaken ter sprake. Verder organiseert Beta een rondetafel-discussie, waar acht collega’s per tafel discussiëren over de actuele zaken binnen de tankstationbranche.

Beta

U kunt zich hier aanmelden voor de ledenbijeenkomsten.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Algemene Ledenvergadering Beta is op 24 mei in Vianen | TankPro.nl
meeting vergadering leden

Algemene Ledenvergadering Beta is op 24 mei in Vianen

Belangenvereniging Beta houdt de Algemene Ledenvergadering op dinsdagmiddag 24 mei in het Van der Valk hotel in Vianen. Hierbij worden alle actuele zaken binnen de tankstationbranche besproken.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de tabaksmarges, vermindering van de pin- en betaalkosten en de nieuwe CAO voor Tankstations en Wasbedrijven, waarvoor de onderhandelingen op 1 juni van start gaan.

Ledenavond

Voor ondernemers die op 24 mei niet kunnen, zijn er bijeenkomsten op dinsdagavond 17 mei in het Van der Valk hotel in Eindhoven en op donderdagavond 19 mei in Gasterij de Schildhoeve in Fluitenberg/Hoogeveen.

Het programma is op alle drie de bijeenkomsten hetzelfde, maar tijdens de algemene ledenvergadering komen ook de verenigingszaken ter sprake. Verder organiseert Beta een rondetafel-discussie, waar acht collega’s per tafel discussiëren over de actuele zaken binnen de tankstationbranche.

Beta

U kunt zich hier aanmelden voor de ledenbijeenkomsten.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.