beurs, automotive, ondernemers

Duitse vakbeurs voor tankstation-ondernemers in mei

beurs, automotive, ondernemers

De Duitse vakbeurs Tankstelle & Mittelstand ’11, specifiek gericht op tankstation- en carwash ondernemers, is op 11 en 12 mei in Halle Münsterland in Münster.

Ook vanuit Nederland komen ondernemers op deze beurs af. “De laatste jaren heb ik al veel Bovag-leden uit Noord- en Oost-Nederland op de beursvloer gespot”, zegt Jan Bessembinders, manager Bovag Tankstations en Autowasbedrijven in de Bovagkrant.

Toonaangevend

Volgens Bessembinders is Duitsland een toonaangevend en richtinggevend land in de automotive branche. “Je komt op Tankstelle & Mittelstand’11 ongetwijfeld producten en concepten tegen die we mogelijk pas in de toekomst in ons land aan zullen treffen. Ondernemers kunnen zich daarop alvast oriënteren.”

De beurs wordt elke twee jaar georganiseerd. Twee jaar geleden trok Tankstelle & Mittelstand ’09 4800 bezoekers. De beurs biedt een diversiteit aan exposanten. Shopvoorzieningen, nieuwe producten en financiële diensten voor tankstations komen onder andere aan bod.

Website

Toegang tot de beurs is gratis. Op de website van de beurs staat meer informatie over Tankstelle & Mittelstand ’11.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.