orangegas, vulpunt, groengas

Groengas-tankstations in Midden- en Zuid-Kennemerland

Met de realisatie van het OrangeGas-vulpunt begin deze maand bij het tankstation Texaco/BOHA aan de Concordiastraat in Velsen Noord ontstaat een dekkend netwerk van groengas-vulpunten in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland.

De twee andere OrangeGas vulpunten die deel uitmaken van dit netwerk zijn Texaco Welp in Heemskerk en Q8 Martin Schilder in Haarlem.

OrangeGas

BOHA is een 100% zelfstandige groothandel binnen de GP Groot Groep, gespecialiseerd in brandstoffen en smeermiddelen onder het merk Texaco. Daarnaast exploiteert BOHA een 20-tal bemande- en onbemande tankstations in Noord-Holland onder de naam Texaco en het onbemande Firezone concept.

OrangeGas realiseert en exploiteert groengasvulpunten. Het bedrijf levert 100% groengas en is hiermee koploper in de markt. OrangeGas streeft naar een landelijk netwerk voor tankstations met groengas en wil nog dit jaar een netwerk van 50 stations in Nederland hebben. Door met oliehandelaren en tankstationondernemers samen te werken worden er in alle provincies vulpunten gerealiseerd.

Het nieuwe vulpunt in Velsen Noord is mede mogelijk gemaakt door de Milieudienst IJmond.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.