beurs, automotive, ondernemers

29 maart is voor tankstation-ondernemers op AutovakRAI

Shop Plaza, de jaarlijkse branchedag voor tankstation-ondernemers, is op dinsdag 29 maart tijdens AutovakRAI. De 23e editie van AutovakRAI 2011 geeft een compleet overzicht van het laatste nieuws, trends en innovaties in de automotive branche.

Deelnemers van alle grote en kleine merken zijn vertegenwoordigd; AutovakRAI is het grootste platform voor alle (automotive) mobiliteitsprofessionals uit de Benelux. De beurs vindt plaats van maandag 28 t/m donderdag 31 maart in Amsterdam.

Aanbod

Het aanbod op AutovakRAI 2011 is divers. Er zijn belangrijke spelers als Big Brother Security Systems, Robert Bosch, Febi Benelux, Gates Europe, Autodistribution, Explora, Hella en Brezan.

“AutovakRAI heeft historische waarde, is dé vakbeurs en biedt het juiste decor om echte tijd en aandacht aan je klant te besteden”, aldus Robin Weijerman van MW Automotive, deelnemer aan AutovakRAI.

Bovag

Voor het eerst in de geschiedenis staan alle auto-afdelingen van  Bovag gezamenlijk op  AutovakRAI. De brancheorganisatie, met ruim 11.000 ondernemers, vindt zijn onderkomen in het BovagMeeting Plaza.

Naast presentaties van nieuwe producten en diensten, staat AutovakRAI in het teken van hoogwaardige kennisoverdracht. Eén van de doorlopende activiteiten op de beursvloer is het AMT (Auto, Motor & Techniek) Technisch Theater.

Parkeren

AutovakRAI 2011 wordt gehouden in het Holland Complex (hallen 8 tot en met 11) van Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 14.00 uur tot 22.00 uur. 
Bezoekers en exposanten kunnen direct onder het Holland Complex parkeren.

Neem de trein en reis extra voordelig met de speciale NS-AutovakRAI actie: voor slechts € 7,50 kun je met een NS-dagretour vanaf de Nederlandse grens vanuit ieder station naar treinstation Amsterdam RAI reizen.

Het unieke NS-ticket bestel je meteen bij registratie voor AutovakRAI, op www.autovakrai.nl.

Bekijk het programma.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.