Pin&Go, tankstation

Berkman breidt Pin&GO-concept uit in Nederland

Berkman Energie Service heeft het Pin&GO-concept in Nederland verder uitgebreid. Onder meer in Hellevoetsluis, Oosterhout en Haarlem zijn nieuwe locaties geopend. Daarmee telt Berkman nu 26 Pin&GO-vestigingen.

De vestiging in Hellevoetsluis is de meest recente aanwinst voor Berkman. Op 3 februari werd deze vestiging in gebruik genomen. Met de Pin&GO-vestigingen er bij staat de teller van Berkman nu op 51 tankstationlocaties.

Onbemand

De Pin&GO-locaties zijn onbemande tankstations. Het concept biedt volgens Berkman de mogelijkheid tot snel, gemakkelijk en goedkoop tanken zonder kostbare servicefacilliteiten als personeel en andere bijkomende kosten.

Pin&GO wordt door Berkman dan ook in de markt gezet voor de prijsbewuste klant. Die moet zo de mogelijkheid krijgen om te profiteren van gunstigere brandstofprijzen.

Franchise

Naast de Pin&GO-locaties heeft Berkman Energie Service ook nog bemande pompstations in de portefeuille. Deze worden zowel in eigen beheer als door franchisenemers geëxploiteerd.

Volgens Berkman wordt bij de franchisevestigingen de professionele uitstraling van Berkman Energie Service gecombineerd met de sterke naam van de lokale ondernemer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.