MultiTankcard sluit partnership met IJsseldelta Lease & Financiering

MultiTankcard sluit partnership met IJsseldelta Lease & Financiering

Leasemaatschappijen hebben steeds vaker behoefte aan een mobiliteitsnetwerk waarop alles samenkomt. Foto: MultiTankcard, 2023

MultiTankcard is een nieuw, meerjarige partnership aangegaan met IJsseldelta Lease & Financiering uit Zwolle.

De samenwerking volgt op langjarige overeenkomsten die de grootste Nederlandse aanbieder van mobiliteitspassen recent met andere spelers op de leasemarkt sloot. IJsseldelta Lease & Financiering biedt mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt in Zwolle en omstreken. De leasemaatschappij verzorgt diverse manieren om een auto, bedrijfswagen of fiets te leasen, maar biedt ook advies voor een groen en duurzaam wagenpark. Het bedrijf werkt hierbij samen met MultiTankcard en neemt de komende jaren mobiliteitspassen af voor haar klanten.

Veranderingen

Directeur Bob Hemmers van IJsseldelta ziet dat de autobranche veel veranderingen kent, die elkaar in snel tempo opvolgen: “Wij moeten met de markt meegaan om altijd innovatief en vooruitstrevend te zijn en zodoende aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Om dit te kunnen blijven realiseren, willen we met betrouwbare partners een lange samenwerking aangaan. MultiTankcard is voor ons zo’n partner die, net als wij, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.”

Groei

Directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard is blij met het nieuwste partnership: “Leasemaatschappijen hebben steeds vaker behoefte aan een mobiliteitsnetwerk waarop alles samenkomt; één platform dat alle mobiliteit faciliteert en dat ook een bijdrage levert aan het terugdringen van de CO2-uitstoot veroorzaakt door deze mobiliteit. Daarnaast speelt onze aandacht voor kwaliteit van dienstverlening een belangrijke rol bij onze groei. Ook voor de klanten van IJsseldelta zullen wij de komende jaren zakelijk reizen optimaal -en zo duurzaam mogelijk- faciliteren.”

Lees meer: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

MultiTankcard sluit partnership met IJsseldelta Lease & Financiering | TankPro.nl
MultiTankcard sluit partnership met IJsseldelta Lease & Financiering

MultiTankcard sluit partnership met IJsseldelta Lease & Financiering

Leasemaatschappijen hebben steeds vaker behoefte aan een mobiliteitsnetwerk waarop alles samenkomt. Foto: MultiTankcard, 2023

MultiTankcard is een nieuw, meerjarige partnership aangegaan met IJsseldelta Lease & Financiering uit Zwolle.

De samenwerking volgt op langjarige overeenkomsten die de grootste Nederlandse aanbieder van mobiliteitspassen recent met andere spelers op de leasemarkt sloot. IJsseldelta Lease & Financiering biedt mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt in Zwolle en omstreken. De leasemaatschappij verzorgt diverse manieren om een auto, bedrijfswagen of fiets te leasen, maar biedt ook advies voor een groen en duurzaam wagenpark. Het bedrijf werkt hierbij samen met MultiTankcard en neemt de komende jaren mobiliteitspassen af voor haar klanten.

Veranderingen

Directeur Bob Hemmers van IJsseldelta ziet dat de autobranche veel veranderingen kent, die elkaar in snel tempo opvolgen: “Wij moeten met de markt meegaan om altijd innovatief en vooruitstrevend te zijn en zodoende aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Om dit te kunnen blijven realiseren, willen we met betrouwbare partners een lange samenwerking aangaan. MultiTankcard is voor ons zo’n partner die, net als wij, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.”

Groei

Directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard is blij met het nieuwste partnership: “Leasemaatschappijen hebben steeds vaker behoefte aan een mobiliteitsnetwerk waarop alles samenkomt; één platform dat alle mobiliteit faciliteert en dat ook een bijdrage levert aan het terugdringen van de CO2-uitstoot veroorzaakt door deze mobiliteit. Daarnaast speelt onze aandacht voor kwaliteit van dienstverlening een belangrijke rol bij onze groei. Ook voor de klanten van IJsseldelta zullen wij de komende jaren zakelijk reizen optimaal -en zo duurzaam mogelijk- faciliteren.”

Lees meer: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.