Op honderden tankstations in Nederland staan pakketwanden van De Buren voor het afhalen en verzenden van pakketjes. Op laadpleinen was de service er nog niet. Tot nu, want Leap24 heeft de eerste drie pakketwanden gerealiseerd op laadlocaties en het snellaadbedrijf pakt door want er volgen er snel meer.
'nieuwe service leap24'

Na tankstations nu ook eerste De Buren pakketwanden op laadlocaties

De eerste De Buren pakketwanden zijn gerealiseerd op laadlocaties van Leap24 in Deventer, Sittard-Geleen en Nijmegen. Foto: Leap24, 2024

Bij honderden tankstations in Nederland staan pakketwanden van De Buren voor het afhalen en verzenden van pakketjes. Op laadpleinen was de service er nog niet. Tot nu, want Leap24 heeft de eerste drie pakketwanden gerealiseerd op laadlocaties en het snellaadbedrijf pakt door want er volgen er snel meer.

Pakketwanden van De Buren zijn op dit moment verspreid over Nederland te vinden bij honderden tankstations, vooral op tanklocaties van TinQ, Texaco en ESSO. Maar vanaf nu is het ook mogelijk snelladen te combineren met het ontvangen en versturen van pakketten. Het Nederlandse snellaadbedrijf Leap24 is hiervoor een samenwerking aangegaan met De Buren. Resultaat is dat de eerste De Buren pakketwanden inmiddels zijn gerealiseerd op laadlocaties van Leap24 in Deventer, Sittard-Geleen en Nijmegen. Volgens de initiatiefnemers zal het hier niet bij blijven, want ook op Leap24 laadstations in Almelo en Leeuwarden zullen op korte termijn pakketwanden komen.

In de pakketwanden van De Buren kunnen consumenten pakketjes verzenden of ontvangen. Het bedrijf werkt hiervoor samen met alle bekende pakketdiensten zoals DPD Nederland, DHL en UPS. De service is handig omdat op de locaties een pakket kan worden afgehaald of verzonden op het moment en op de locatie dat het de consument het beste uitkomt.

Uitbreiding services

De pakketwanden zijn na de introductie van de Quiosk-vendingmachines en deelauto’s een uitbreiding van het aanbod op Leap24 locaties. Het snellaadbedrijf zegt op haar laadlocaties snel nog meer handige zaken te gaan toevoegen. Het Nederlandse snellaadbedrijf telt inmiddels 25 laadlocaties: 24 in Nederland en een in Duitsland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Na tankstations nu ook eerste De Buren pakketwanden op laadlocaties | TankPro.nl
Op honderden tankstations in Nederland staan pakketwanden van De Buren voor het afhalen en verzenden van pakketjes. Op laadpleinen was de service er nog niet. Tot nu, want Leap24 heeft de eerste drie pakketwanden gerealiseerd op laadlocaties en het snellaadbedrijf pakt door want er volgen er snel meer.
'nieuwe service leap24'

Na tankstations nu ook eerste De Buren pakketwanden op laadlocaties

De eerste De Buren pakketwanden zijn gerealiseerd op laadlocaties van Leap24 in Deventer, Sittard-Geleen en Nijmegen. Foto: Leap24, 2024

Bij honderden tankstations in Nederland staan pakketwanden van De Buren voor het afhalen en verzenden van pakketjes. Op laadpleinen was de service er nog niet. Tot nu, want Leap24 heeft de eerste drie pakketwanden gerealiseerd op laadlocaties en het snellaadbedrijf pakt door want er volgen er snel meer.

Pakketwanden van De Buren zijn op dit moment verspreid over Nederland te vinden bij honderden tankstations, vooral op tanklocaties van TinQ, Texaco en ESSO. Maar vanaf nu is het ook mogelijk snelladen te combineren met het ontvangen en versturen van pakketten. Het Nederlandse snellaadbedrijf Leap24 is hiervoor een samenwerking aangegaan met De Buren. Resultaat is dat de eerste De Buren pakketwanden inmiddels zijn gerealiseerd op laadlocaties van Leap24 in Deventer, Sittard-Geleen en Nijmegen. Volgens de initiatiefnemers zal het hier niet bij blijven, want ook op Leap24 laadstations in Almelo en Leeuwarden zullen op korte termijn pakketwanden komen.

In de pakketwanden van De Buren kunnen consumenten pakketjes verzenden of ontvangen. Het bedrijf werkt hiervoor samen met alle bekende pakketdiensten zoals DPD Nederland, DHL en UPS. De service is handig omdat op de locaties een pakket kan worden afgehaald of verzonden op het moment en op de locatie dat het de consument het beste uitkomt.

Uitbreiding services

De pakketwanden zijn na de introductie van de Quiosk-vendingmachines en deelauto’s een uitbreiding van het aanbod op Leap24 locaties. Het snellaadbedrijf zegt op haar laadlocaties snel nog meer handige zaken te gaan toevoegen. Het Nederlandse snellaadbedrijf telt inmiddels 25 laadlocaties: 24 in Nederland en een in Duitsland.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.