AVIA Vollenhoven is op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg achter het AVIA XPress tankstation aan de Zevenheuvelenweg begonnen met de bouw van een laadplein waar dadelijk zowel elektrische personenauto’s als vrachtwagens kunnen laden. Met het laadplein wil AVIA Vollenhoven duurzame mobiliteit stimuleren.
'duurzame mobiliteit'

Enige tankstation op bedrijventerrein Tilburg Kraaiven krijgt laadplein voor auto’s en trucks

Vollenhoven transformeert steeds meer van een traditionele oliemaatschappij naar een aanbieder van uiteenlopende energie-oplossingen. In dit kader krijgt Kraaiven Tilburg een laadplein voor auto's en trucks. Foto: ProMedia, 2024

AVIA Vollenhoven is op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg achter het AVIA XPress tankstation aan de Zevenheuvelenweg begonnen met de bouw van een laadplein waar dadelijk zowel elektrische personenauto’s als vrachtwagens kunnen laden. Met het laadplein wil AVIA Vollenhoven duurzame mobiliteit stimuleren.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enige tankstation op bedrijventerrein Tilburg Kraaiven krijgt laadplein voor auto’s en trucks | TankPro.nl
AVIA Vollenhoven is op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg achter het AVIA XPress tankstation aan de Zevenheuvelenweg begonnen met de bouw van een laadplein waar dadelijk zowel elektrische personenauto’s als vrachtwagens kunnen laden. Met het laadplein wil AVIA Vollenhoven duurzame mobiliteit stimuleren.
'duurzame mobiliteit'

Enige tankstation op bedrijventerrein Tilburg Kraaiven krijgt laadplein voor auto’s en trucks

Vollenhoven transformeert steeds meer van een traditionele oliemaatschappij naar een aanbieder van uiteenlopende energie-oplossingen. In dit kader krijgt Kraaiven Tilburg een laadplein voor auto's en trucks. Foto: ProMedia, 2024

AVIA Vollenhoven is op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg achter het AVIA XPress tankstation aan de Zevenheuvelenweg begonnen met de bouw van een laadplein waar dadelijk zowel elektrische personenauto’s als vrachtwagens kunnen laden. Met het laadplein wil AVIA Vollenhoven duurzame mobiliteit stimuleren.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.