In Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam, de grootste binnenstedelijke oplaadgelegenheid van Nederland, kan van 1 tot en met 8 juni 2024 iedere bezitter van een elektrisch voertuig gratis laden. Met de gratis laadsessies wordt gevierd dat de parkeergarage na een lange periode van verbouwingen weer vanaf twee kanten bereikbaar is.
'misschien vaker doen'

Parking Oosterdok Amsterdam weer bereikbaar: week gratis EV laden

Om te vieren dat Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam weer goed bereikbaar is, kunnen bezitters van een elektrisch voertuig er tussen 1 en 8 juni 2024 gratis laden. Foto: Pexels, 2024

In Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam, de grootste binnenstedelijke oplaadgelegenheid van Nederland, kan van 1 tot en met 8 juni 2024 iedere bezitter van een elektrisch voertuig gratis laden. Met de gratis laadsessies wordt gevierd dat de parkeergarage na een lange periode van verbouwingen weer vanaf twee kanten bereikbaar is.

Met de opening van de ODE brug is de drukbezochte parking in het centrum van Amsterdam weer vanaf twee kanten te bereiken: vanaf de Prins Hendrikkade en via de De Ruijterkade. Om dit te vieren, wordt voor elektrische voertuigen die tussen 1 en 8 juni 2024 in Parking Centrum Oosterdok laden op een van de 136 laadplekken, nul eurocent in rekening gebracht voor de laadsessie. Zowel hybride voertuigen als volledig elektrische kunnen er in de periode gratis laden.

Duurzaam

“Wij hebben als eigenaar van de parking duurzaamheid hoog in het vaandel staan”, zegt Jeroen Galle, directeur projecten van BPD Gebiedsontwikkeling. “Daarom delen we graag dit cadeautje uit. En als het succesvol is, gaan we dit misschien wel vaker doen.” Parking Centrum Oosterdok biedt de grootste binnenstedelijke oplaadgelegenheid van Nederland. De parkeergarage is volgens Eneco zelfs een van de duurzaamste parkeergarages van Nederland, mede omdat de laadpunten uitsluitend groene stroom leveren.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Parking Oosterdok Amsterdam weer bereikbaar: week gratis EV laden | TankPro.nl
In Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam, de grootste binnenstedelijke oplaadgelegenheid van Nederland, kan van 1 tot en met 8 juni 2024 iedere bezitter van een elektrisch voertuig gratis laden. Met de gratis laadsessies wordt gevierd dat de parkeergarage na een lange periode van verbouwingen weer vanaf twee kanten bereikbaar is.
'misschien vaker doen'

Parking Oosterdok Amsterdam weer bereikbaar: week gratis EV laden

Om te vieren dat Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam weer goed bereikbaar is, kunnen bezitters van een elektrisch voertuig er tussen 1 en 8 juni 2024 gratis laden. Foto: Pexels, 2024

In Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam, de grootste binnenstedelijke oplaadgelegenheid van Nederland, kan van 1 tot en met 8 juni 2024 iedere bezitter van een elektrisch voertuig gratis laden. Met de gratis laadsessies wordt gevierd dat de parkeergarage na een lange periode van verbouwingen weer vanaf twee kanten bereikbaar is.

Met de opening van de ODE brug is de drukbezochte parking in het centrum van Amsterdam weer vanaf twee kanten te bereiken: vanaf de Prins Hendrikkade en via de De Ruijterkade. Om dit te vieren, wordt voor elektrische voertuigen die tussen 1 en 8 juni 2024 in Parking Centrum Oosterdok laden op een van de 136 laadplekken, nul eurocent in rekening gebracht voor de laadsessie. Zowel hybride voertuigen als volledig elektrische kunnen er in de periode gratis laden.

Duurzaam

“Wij hebben als eigenaar van de parking duurzaamheid hoog in het vaandel staan”, zegt Jeroen Galle, directeur projecten van BPD Gebiedsontwikkeling. “Daarom delen we graag dit cadeautje uit. En als het succesvol is, gaan we dit misschien wel vaker doen.” Parking Centrum Oosterdok biedt de grootste binnenstedelijke oplaadgelegenheid van Nederland. De parkeergarage is volgens Eneco zelfs een van de duurzaamste parkeergarages van Nederland, mede omdat de laadpunten uitsluitend groene stroom leveren.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.