Algemeen directeur Jitha van Staveren van het gelijknamige familiebedrijf heeft bij het Shell-tankstation aan de Ruxveenseweg in Steenwijk het vierde laadplein van het bedrijf geopend. Het snellaadplein is voorzien van twee DC-laadpalen, elk met drie laadstekkers en een vermogen van 150 kW.
'duurzame mobiliteit'

Van Staveren viert opening vierde laadplein: ‘Hebben het samen gedaan’

Voor Van Staveren is de locatie Shell Steenwijk na Almere, Kampen (foto) en Dronten het vierde snellaadplein dat het bedrijf in minder dan een jaar tijd opent. Foto: Van Staveren, 2024

Algemeen directeur Jitha van Staveren van het gelijknamige familiebedrijf heeft bij het Shell-tankstation aan de Ruxveenseweg in Steenwijk het vierde laadplein van het bedrijf geopend. Het snellaadplein is voorzien van twee DC-laadpalen, elk met drie laadstekkers en een vermogen van 150 kW.

Jitha van Staveren vierde de officiële opening van het Recharge-laadplein samen met de gemeente, relaties, klanten en collega’s. Ze bedankte de gemeente Steenwijkerland en de bedrijven voor de samenwerking. “Samen hebben we dit laadplein gerealiseerd.” Voor Van Staveren is de locatie na Almere, Kampen en Dronten het vierde snellaadplein dat het bedrijf in minder dan een jaar tijd opent. Van Staveren: “We zien dat de vraag naar snelladen toeneemt. Daarom markeert het snellaadplein in Steenwijk een nieuwe stap om toegankelijke en efficiënte laadmogelijkheden te realiseren.” Wat het snellaadplein volgens het bedrijf uit Emmeloord echt uniek maakt, is dat het uitsluitend groene stroom biedt. “Met de komst van Shell Recharge Steenwijk brengen wij snel en groen laden naar de regio. Hierdoor wordt elektrisch rijden een nog aantrekkelijkere optie voor duurzame mobiliteit”, aldus Van Staveren.

Het laadplein in Steenwijk is gerealiseerd in samenwerking met Shell Recharge, Hamer, ContrAll en Knipscheer Infrastructuur.

Energietransitie

Van Staveren zit vol in de energietransitie. Het bedrijf is dan ook in hoog tempo bezig eigen tanklocaties van laadfaciliteiten te voorzien zodat ook elektrische voertuigen op de stations terecht kunnen. Het eerste laadplein opende Van Staveren bij het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar in Almere Buiten-Oost. Bezitters van een EV kunnen hier terecht bij drie laadpalen. Eind vorig jaar volgde een laadplein bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen. Deze werd al snel vervolgd door een Shell Recharge-oplaadmogelijkheid bij het tankstation aan de Zuid in Dronten. Met de opening in Steenwijk is het aantal snellaadpleinen van Van Staveren in Nederland op vier gekomen.

36 tankstations

Van Staveren exploiteert in totaal 36 tankstations. Hiervan voeren er negentien, waarvan zestien bemand, de merkuitstraling van Shell. De andere tankstations in het netwerk van het bedrijf voeren de uitstraling van Tank S. Deze zijn allemaal onbemand en te vinden in en rond de Noordoostpolder.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van Staveren viert opening vierde laadplein: ‘Hebben het samen gedaan’ | TankPro.nl
Algemeen directeur Jitha van Staveren van het gelijknamige familiebedrijf heeft bij het Shell-tankstation aan de Ruxveenseweg in Steenwijk het vierde laadplein van het bedrijf geopend. Het snellaadplein is voorzien van twee DC-laadpalen, elk met drie laadstekkers en een vermogen van 150 kW.
'duurzame mobiliteit'

Van Staveren viert opening vierde laadplein: ‘Hebben het samen gedaan’

Voor Van Staveren is de locatie Shell Steenwijk na Almere, Kampen (foto) en Dronten het vierde snellaadplein dat het bedrijf in minder dan een jaar tijd opent. Foto: Van Staveren, 2024

Algemeen directeur Jitha van Staveren van het gelijknamige familiebedrijf heeft bij het Shell-tankstation aan de Ruxveenseweg in Steenwijk het vierde laadplein van het bedrijf geopend. Het snellaadplein is voorzien van twee DC-laadpalen, elk met drie laadstekkers en een vermogen van 150 kW.

Jitha van Staveren vierde de officiële opening van het Recharge-laadplein samen met de gemeente, relaties, klanten en collega’s. Ze bedankte de gemeente Steenwijkerland en de bedrijven voor de samenwerking. “Samen hebben we dit laadplein gerealiseerd.” Voor Van Staveren is de locatie na Almere, Kampen en Dronten het vierde snellaadplein dat het bedrijf in minder dan een jaar tijd opent. Van Staveren: “We zien dat de vraag naar snelladen toeneemt. Daarom markeert het snellaadplein in Steenwijk een nieuwe stap om toegankelijke en efficiënte laadmogelijkheden te realiseren.” Wat het snellaadplein volgens het bedrijf uit Emmeloord echt uniek maakt, is dat het uitsluitend groene stroom biedt. “Met de komst van Shell Recharge Steenwijk brengen wij snel en groen laden naar de regio. Hierdoor wordt elektrisch rijden een nog aantrekkelijkere optie voor duurzame mobiliteit”, aldus Van Staveren.

Het laadplein in Steenwijk is gerealiseerd in samenwerking met Shell Recharge, Hamer, ContrAll en Knipscheer Infrastructuur.

Energietransitie

Van Staveren zit vol in de energietransitie. Het bedrijf is dan ook in hoog tempo bezig eigen tanklocaties van laadfaciliteiten te voorzien zodat ook elektrische voertuigen op de stations terecht kunnen. Het eerste laadplein opende Van Staveren bij het Shell-tankstation aan de De Striptekenaar in Almere Buiten-Oost. Bezitters van een EV kunnen hier terecht bij drie laadpalen. Eind vorig jaar volgde een laadplein bij het Shell-tankstation aan de Zambonistraat in Kampen. Deze werd al snel vervolgd door een Shell Recharge-oplaadmogelijkheid bij het tankstation aan de Zuid in Dronten. Met de opening in Steenwijk is het aantal snellaadpleinen van Van Staveren in Nederland op vier gekomen.

36 tankstations

Van Staveren exploiteert in totaal 36 tankstations. Hiervan voeren er negentien, waarvan zestien bemand, de merkuitstraling van Shell. De andere tankstations in het netwerk van het bedrijf voeren de uitstraling van Tank S. Deze zijn allemaal onbemand en te vinden in en rond de Noordoostpolder.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.