TinQ breidt uit met vier tankstations en benadert aantal van vierhonderd
belgië op twaalf

TinQ breidt uit met vier tankstations en benadert aantal van vierhonderd

Met de opening van vier nieuwe tanklocaties is TinQ dichtbij de mijlpaal van vierhonderd stations. Foto: TinQ, 2023

Tankstationformule TinQ is heel dicht bij het bereiken van de mijlpaal van vierhonderd tankstations in Nederland. De afgelopen weken breidde de formule uit met vier tankstations: in Den Haag, Epse, Hilversum en Liempde.

In het Gelderse Epse, even ten zuiden van Deventer opende een nieuwe TinQ aan de Lochemseweg. Deze voormalige Gulf met washal biedt aan de pomp Euro95, diesel en LPG. In de Brabantse plaats Liempde is in augustus de voormalige Texaco aan de Roderweg omgekleurd naar TinQ. Hier kunnen automobilisten terecht voor Euro95, Euro98 en diesel.

De komst van een nieuwe TinQ naar Hilversum zorgde de afgelopen maanden in de Gooise plaats voor de nodige beroering. Buurtbewoners protesteerden heftig tegen de komst van het onbemande tankstation op de hoek van de Loosdrechtseweg en de Bodemanstraat. Vroeger een bp en daarna jarenlang niks, zou een nieuw tankstation op de locatie voor verkeersoverlast in de buurt zorgen en dat, aldus de protesten, terwijl er al tien tankstations in de nabijheid zijn. Ook het gemeentebestuur kreeg kritiek omdat bewoners niet tijdig en volledig over de komst zouden zijn geïnformeerd. Inmiddels is de TinQ in Hilversum officieel geopend, net als de nieuwe locaties in Den Haag, Epse en Liempde en konden bezoekers op deze dagen profiteren van megakortingen aan de pomp.

België

TinQ is onderdeel van ENVIEM, een multi-brand company, gespecialiseerd in brandstoffen, smeermiddelen en energie. In Nederland bestaat het netwerk van de formule uit bijna 400 tankstations. Ook in België wil TinQ op korte termijn doorgroeien tot een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations. In dit land staat de teller inmiddels op twaalf en daar moeten dit jaar nog meer locaties bij gaan komen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.