Nieuwe pas Van Kessel voor tanken én laden: ‘Overstap naar EV makkelijker’
in heel europa

Nieuwe pas Van Kessel voor tanken én laden: ‘Overstap naar EV makkelijker’

Met de nieuwe tankpas kan worden geladen bij 270.000 openbare laadpalen door heel Europa, waarvan 81.000 in Nederland. Foto: Van Kessel, 2023

Van Kessel vervangt de huidige tankpas die het bedrijf heeft voor een nieuwe pas waarmee gebruikers zowel brandstof kunnen tanken als elektrisch kunnen laden. Het bedrijf zegt hiermee de overstap van diesel en benzine naar elektrisch rijden gemakkelijker te willen maken.

Steeds meer bedrijven breiden hun wagenpark uit met elektrische of hybride auto’s. Dan is het wel zo handig als alle auto’s getankt en geladen kunnen worden met dezelfde pas, aldus Van Kessel. Daarom vervangt het bedrijf uit Milheeze de eigen Van Kessel tankpas door een exemplaar die zowel voor het tanken van brandstof als voor het opladen van elektrische auto’s te gebruiken is. Met de nieuwe tankpas kan worden geladen bij 270.000 openbare laadpalen door heel Europa, waarvan 81.000 in Nederland. Gebruikers kunnen ermee terecht bij AC laadpalen (22 kW) en bij snelladers tot 150 kW en meer. Uiteraard kan er ook geladen worden bij de laadpalen van Van Kessel / Greenpoint. Ook kan met de pas brandstof worden getankt bij vijfhonderd tankstations in Nederland, België en Luxemburg.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe pas Van Kessel voor tanken én laden: ‘Overstap naar EV makkelijker’ | TankPro.nl
Nieuwe pas Van Kessel voor tanken én laden: ‘Overstap naar EV makkelijker’
in heel europa

Nieuwe pas Van Kessel voor tanken én laden: ‘Overstap naar EV makkelijker’

Met de nieuwe tankpas kan worden geladen bij 270.000 openbare laadpalen door heel Europa, waarvan 81.000 in Nederland. Foto: Van Kessel, 2023

Van Kessel vervangt de huidige tankpas die het bedrijf heeft voor een nieuwe pas waarmee gebruikers zowel brandstof kunnen tanken als elektrisch kunnen laden. Het bedrijf zegt hiermee de overstap van diesel en benzine naar elektrisch rijden gemakkelijker te willen maken.

Steeds meer bedrijven breiden hun wagenpark uit met elektrische of hybride auto’s. Dan is het wel zo handig als alle auto’s getankt en geladen kunnen worden met dezelfde pas, aldus Van Kessel. Daarom vervangt het bedrijf uit Milheeze de eigen Van Kessel tankpas door een exemplaar die zowel voor het tanken van brandstof als voor het opladen van elektrische auto’s te gebruiken is. Met de nieuwe tankpas kan worden geladen bij 270.000 openbare laadpalen door heel Europa, waarvan 81.000 in Nederland. Gebruikers kunnen ermee terecht bij AC laadpalen (22 kW) en bij snelladers tot 150 kW en meer. Uiteraard kan er ook geladen worden bij de laadpalen van Van Kessel / Greenpoint. Ook kan met de pas brandstof worden getankt bij vijfhonderd tankstations in Nederland, België en Luxemburg.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.