Na tanken, laden en wassen heeft Vermeulen in IJsselmuiden nu ook een bakery
alles onder een dak

Na tanken en wassen heeft Vermeulen in IJsselmuiden nu ook een bakery

Tanken, snelladen en wassen was er al mogelijk, en nu biedt Vermeulen in IJsselmuiden ook een moderne shop met bakery. Foto: ProMedia, 2023

Bij Vermeulen In IJsselmuiden konden bezoekers al tanken, snelladen en de auto (laten) wassen. Onder de eigen naam is aan de Manenbergring nu ook de Vermeulen shop met bakery geopend. Ze willen mee in de transitie van de branche en daarom investeren Niels en Rik Vermeulen in de vernieuwing van de tanklocaties van het bedrijf.

Bezoekers aan de vestiging van Vermeulen in IJsselmuiden (OV) kunnen er terecht om er te tanken, te laden en de auto te laten wassen in de wasstraat of dit zelf doen in een van de aanwezige wasboxen. Mensen met trek en dorst kunnen er nu ook terecht in de bijzonder vormgegeven Vermeulen shop met bakery (foto). Het uit twee verdiepingen bestaande pand biedt op de begane grond de shop met bakery en op de eerste verdieping een kantine voor de medewerkers. “Handig”, zegt directeur Rik Vermeulen, “want van hieruit kun je perfect in de gaten houden of er klanten voor de wasstraat staan.” In de Vermeulen shop kunnen consumenten terecht voor koffie, frisdranken en zoetwaren. Frisdranken worden gepresenteerd vanuit een flink koelmeubel en koffie kan zelf worden getapt bij een van de twee bonenmachines. De meeste ruimte in de shop is echter gereserveerd voor de bakery. Bezoekers vinden er frites, burgers, warme en koude snacks en een assortiment broodjes die door medewerkers ter plekke vers worden bereid.

Uitbreiding

De realisatie van de Vermeulen shop met bakery is onderdeel van het project dat Niels en Rik Vermeulen in april 2021 in IJsselmuiden zijn gestart. Op dat moment werd het allereerste tankstation onder de eigen naam geopend; zes andere tankstations van het bedrijf uit Kampen voeren de formulenaam ESSO. Het onbemande Vermeulen-tankstation is in een bijzondere V-vorm gebouwd en biedt Euro95, Euro98, diesel, Diesel Supreme en HVO100.
In juli 2022 breidde de locatie uit met een autowasstraat, de eerste van Vermeulen én van IJsselmuiden. De carwash bestaat uit een 35 meter lange kettingwasstraat, overdekt stofzuigerplein en zes wasboxen.
Inspelend op de energietransitie werd half maart op het terrein ook een snellaadpaal met een capaciteit van 150 kW in gebruik genomen.

Test

De Vermeulen bakery biedt een scala aan nieuwe eet- en drinkwaren die er in de praktijk worden getest. “Wanneer een innovatie een succes is, zullen we het ook in onze andere bakeries gaan aanbieden”, aldus Rik Vermeulen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Na tanken en wassen heeft Vermeulen in IJsselmuiden nu ook een bakery | TankPro.nl
Na tanken, laden en wassen heeft Vermeulen in IJsselmuiden nu ook een bakery
alles onder een dak

Na tanken en wassen heeft Vermeulen in IJsselmuiden nu ook een bakery

Tanken, snelladen en wassen was er al mogelijk, en nu biedt Vermeulen in IJsselmuiden ook een moderne shop met bakery. Foto: ProMedia, 2023

Bij Vermeulen In IJsselmuiden konden bezoekers al tanken, snelladen en de auto (laten) wassen. Onder de eigen naam is aan de Manenbergring nu ook de Vermeulen shop met bakery geopend. Ze willen mee in de transitie van de branche en daarom investeren Niels en Rik Vermeulen in de vernieuwing van de tanklocaties van het bedrijf.

Bezoekers aan de vestiging van Vermeulen in IJsselmuiden (OV) kunnen er terecht om er te tanken, te laden en de auto te laten wassen in de wasstraat of dit zelf doen in een van de aanwezige wasboxen. Mensen met trek en dorst kunnen er nu ook terecht in de bijzonder vormgegeven Vermeulen shop met bakery (foto). Het uit twee verdiepingen bestaande pand biedt op de begane grond de shop met bakery en op de eerste verdieping een kantine voor de medewerkers. “Handig”, zegt directeur Rik Vermeulen, “want van hieruit kun je perfect in de gaten houden of er klanten voor de wasstraat staan.” In de Vermeulen shop kunnen consumenten terecht voor koffie, frisdranken en zoetwaren. Frisdranken worden gepresenteerd vanuit een flink koelmeubel en koffie kan zelf worden getapt bij een van de twee bonenmachines. De meeste ruimte in de shop is echter gereserveerd voor de bakery. Bezoekers vinden er frites, burgers, warme en koude snacks en een assortiment broodjes die door medewerkers ter plekke vers worden bereid.

Uitbreiding

De realisatie van de Vermeulen shop met bakery is onderdeel van het project dat Niels en Rik Vermeulen in april 2021 in IJsselmuiden zijn gestart. Op dat moment werd het allereerste tankstation onder de eigen naam geopend; zes andere tankstations van het bedrijf uit Kampen voeren de formulenaam ESSO. Het onbemande Vermeulen-tankstation is in een bijzondere V-vorm gebouwd en biedt Euro95, Euro98, diesel, Diesel Supreme en HVO100.
In juli 2022 breidde de locatie uit met een autowasstraat, de eerste van Vermeulen én van IJsselmuiden. De carwash bestaat uit een 35 meter lange kettingwasstraat, overdekt stofzuigerplein en zes wasboxen.
Inspelend op de energietransitie werd half maart op het terrein ook een snellaadpaal met een capaciteit van 150 kW in gebruik genomen.

Test

De Vermeulen bakery biedt een scala aan nieuwe eet- en drinkwaren die er in de praktijk worden getest. “Wanneer een innovatie een succes is, zullen we het ook in onze andere bakeries gaan aanbieden”, aldus Rik Vermeulen.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.