Primeur voor Tankstation Vakbeurs 2023: Laad(infra), H2- en LNG-plein.
jaarbeurs utrecht

Primeur voor Tankstation Vakbeurs 2023: Laad(infra), H2- en LNG-plein

Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs 2023 zal er speciale aandacht zijn voor het Laad(infra), H2- en LNG-plein. Foto: ProMedia, 2023

Een echte primeur op de beursvloer van de komende Tankstation Vakbeurs 2023. De organisatie presenteert voor de eerste keer het Laad(infra), H2- en LNG-plein, een apart gedeelte waar aanbieders en leveranciers van alternatieve brandstofoplossingen zich prominent presenteren.

De tankstation-, en mobiliteitsmarkt ondergaat de komende jaren een grote verandering ten aanzien van de dienstverlening aan de gebruikers van vervoersmiddelen. Benzine en diesel zullen op termijn plaats gaan maken voor andere ‘brandstoffen’ voor personenauto’s, bestelwagens en trucks, zoals elektriciteit, waterstof en duurzame brandstoffen. “Om de verschillende keuzes te laten zien die men als onderneming op het gebied van de energietransitie kan maken, gaan wij een afspiegeling daarvan prominent presenteren op de beursvloer”, licht beursmanager Niels Singeling van ProMedia toe. “Dat doen we overzichtelijk en bij elkaar. Exposanten kunnen hier vanuit de stand hun dienstverlening, producten en expertise presenteren, desgewenst aangevuld met een sessie of workshop en extra advertentiemogelijkheden om de bezoekers alvast voor te bereiden.”

Dé plek

Tankstation Vakbeurs 2023 is dé plek waar ondernemers en bedrijven actief in de mobiliteitssector twee dagen lang bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en de laatste stand van zaken uit de branche te vernemen. Bijzonder is dat de komende beurseditie tegelijkertijd en op dezelfde beursvloer plaatsvindt met Fleet Expo (grijs en geel kenteken) en Taxi Expo. “Dit is heel bijzonder en nooit eerder zo gedaan”, zegt Singeling. “Standhouders en bezoekers komen hierdoor namelijk direct in contact met eindgebruikers en stakeholders uit de hele zakelijke automotive sector.” Het Laad(infra), H2- en LNG-plein zal door de organisatie in de communicatie vooraf en op de beide beursdagen zelf speciaal voor de bezoekers worden aangekondigd en ook zichtbaar zijn door middel van signing.

Hét vakevenement

Tankstation Vakbeurs 2023 is hét grootste vakevenement voor de tankstation, brandstof- en carwashbranche in Nederland en België en vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Tientallen bedrijven actief in de tankstation- en energiebranche zullen acte de présence geven. Naast een goed gevulde beursvloer wordt ook een ​​​inhoudelijk programma georganiseerd. Dit jaar vinden er tijdens de beurs niet één, maar twee verschillende congressen plaats.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Primeur voor Tankstation Vakbeurs 2023: Laad(infra), H2- en LNG-plein | TankPro.nl
Primeur voor Tankstation Vakbeurs 2023: Laad(infra), H2- en LNG-plein.
jaarbeurs utrecht

Primeur voor Tankstation Vakbeurs 2023: Laad(infra), H2- en LNG-plein

Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs 2023 zal er speciale aandacht zijn voor het Laad(infra), H2- en LNG-plein. Foto: ProMedia, 2023

Een echte primeur op de beursvloer van de komende Tankstation Vakbeurs 2023. De organisatie presenteert voor de eerste keer het Laad(infra), H2- en LNG-plein, een apart gedeelte waar aanbieders en leveranciers van alternatieve brandstofoplossingen zich prominent presenteren.

De tankstation-, en mobiliteitsmarkt ondergaat de komende jaren een grote verandering ten aanzien van de dienstverlening aan de gebruikers van vervoersmiddelen. Benzine en diesel zullen op termijn plaats gaan maken voor andere ‘brandstoffen’ voor personenauto’s, bestelwagens en trucks, zoals elektriciteit, waterstof en duurzame brandstoffen. “Om de verschillende keuzes te laten zien die men als onderneming op het gebied van de energietransitie kan maken, gaan wij een afspiegeling daarvan prominent presenteren op de beursvloer”, licht beursmanager Niels Singeling van ProMedia toe. “Dat doen we overzichtelijk en bij elkaar. Exposanten kunnen hier vanuit de stand hun dienstverlening, producten en expertise presenteren, desgewenst aangevuld met een sessie of workshop en extra advertentiemogelijkheden om de bezoekers alvast voor te bereiden.”

Dé plek

Tankstation Vakbeurs 2023 is dé plek waar ondernemers en bedrijven actief in de mobiliteitssector twee dagen lang bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en de laatste stand van zaken uit de branche te vernemen. Bijzonder is dat de komende beurseditie tegelijkertijd en op dezelfde beursvloer plaatsvindt met Fleet Expo (grijs en geel kenteken) en Taxi Expo. “Dit is heel bijzonder en nooit eerder zo gedaan”, zegt Singeling. “Standhouders en bezoekers komen hierdoor namelijk direct in contact met eindgebruikers en stakeholders uit de hele zakelijke automotive sector.” Het Laad(infra), H2- en LNG-plein zal door de organisatie in de communicatie vooraf en op de beide beursdagen zelf speciaal voor de bezoekers worden aangekondigd en ook zichtbaar zijn door middel van signing.

Hét vakevenement

Tankstation Vakbeurs 2023 is hét grootste vakevenement voor de tankstation, brandstof- en carwashbranche in Nederland en België en vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Tientallen bedrijven actief in de tankstation- en energiebranche zullen acte de présence geven. Naast een goed gevulde beursvloer wordt ook een ​​​inhoudelijk programma georganiseerd. Dit jaar vinden er tijdens de beurs niet één, maar twee verschillende congressen plaats.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.